Ugovor na četiri godine
2
Abramovič spremio 58 miliona za Falcaa?
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ga stvarno dovedu Falcao ce razvaliti u onoj usljivoj ligi, pod uslovom naravno da izbjegne povrede jer ce ga tuci na svakom koraku.
Pozdrav, društvo! Ispričavam se na spamanju. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim. Ne nudim vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Ja levatina šta je ovo !! Stvarno su levati skoro svi Engleski klubovi . Kada vidim koliko para troše na pojačanja a kakve rezultate prave tačno mi zgade fudbal . Što je najgore kada recimo Čelzi , Siti i ostali dezurni levati kupe nekog igrača više se nemogu riješiti istog jer da potpiše za njih moraju mu dati ogromnu platu a poslije je on zadovoljan i da sjedi na klupi . Pa bolje sjediti na klupi u recimo Sitiju i preimati 12 miliona nego igrati npr u Milanu i primati 2 miliona !¨! ENGLESKA liga je liga sa ubjedljivo najmanje KREATIVACA . Prava KRKANSKA liga !! UDARAJ do pobjede .)
cuj "falkaa" hahahahaha joj svasta ce covjek ovdje procitati ! uzasni ste !
Dzaba nam i Dzeko,kad nema ko dat' loptu da valja...
Hahaha sta je bilo, sabrali ste jos miliona od onih prosutih za torresa.. haha svaka cast falkau al je budala ako za vas potpise hahaha