Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga li misli sad dovesti, Safeta Susica ?
Opravdavam ovaj potez jedino ako ce u zamjenu Di Mattea dovesti Mourinha, ali to je nemoguce. Uostalom kad se bolje razmisli ovaj covjek je zasluzio da mu se da prilika i da naredne godine vodi Chelsea.
Pa nek neko kaze hocel ovo imati smila na kraju ? i u slucaju da osvoji mora pakovat kofere, e jbm ti pare i sranja, imao je mou na klupi i ostalih \"velikih\" imena, pa nisu niss napravili !!! RESPECT R.D.Mateo
Koja je legenda ovaj Abramovich...
Živi bili pa vidjeli... Di Matteo će ostati :)
Abramovic je ocigledno prava ruska seljacina i treba mu sto prije oduzeti vlasnistvo nad klubom, tu bi navijaci trebali odigrati veliku ulogu, ali posto su oni pi-c-ke onda nista od toga.
e pa toti kazem po njima samo neki klubovi koji su osvajali prvenstva smiju nesto da osovoje, a imali su srecu pa ih je neko prije kupio napunio lovom da kupe par igraca i da osvoje prvenstvo itd itd. ne zivi se u proslosti pored ovog citija sad manc. nema nikakve šanse a ne pored buduceg citija... pomirite se sa tim ili mjenjate vlasnike umjesto blejzera nabavite sebi nekog šeika:)))
i sta sad, samo klubovi sa historijom smiju nesto osvojiti, daj glupa vam je ta furka
pičkice da dodjes krvi bih ti se napio, MOLIM TE DODJIIII
@555 Nadji mi post gdje sam ja na temi sporta pisao o nacionalizmu? Mislim da si me zamijenio/la sa drugilm likom ciji je nick Bosanceros, sto nije moj nick kad se bolje zagledas. :-)
(Viali,Zola),Ranieri,Anđeloti,Di Mateo...vazda nekih žabara u Čelziju.Nebi me čudilo da Kapela dovede.Mada bi po meni jedan čiko tu bio idealan.Čika Rafa Benitez,iako nije žabar.
Kako hocete, ali on je na nekim teskim droogama!
povescu brata da ti siluje komplet familiju :)
ma bjezi balavac pi.cko mostarska BA
povedi i seku da je slijuem pred tobom:)
ili daj svoj fejs, msn sta imas vec svedno?
ma haj dodji u mo samo reci kad i gdje?