|

Abidal: Treniram za sebe i za Vilanovu

Abidal: Treniram za sebe i za Vilanovu
11
T
Totalsport
28.12.2012. u 15:41
13
komentara
11

dijeljenja
Abidal: Treniram za sebe i za Vilanovu Eric Abidal (Foto: Arhiv/AFP)
Francuski nogometaš Barcelone Eric Abidal (33) vjeruje kako on i trener Tito Vilanova imaju posebno uzajamno razumijevanje s obzirom da se obojica bore sa zloćudnim bolestima.
U travnju ove godine Abidal je podvrgnut transplataciji jetre, dok je Vilanovi nedavno operisan rak parotidne žlijezde.

"Tito i ja iskusili smo slične stvari i razmišljamo drugačije od ostalih. Znamo što onaj drugi misli i bez da to kažemo. Ja sada treniram za sebe, ali i za njega", rekao je Abidal za TV3 u emisiji pod imenom "Veliki Abidalov maraton".

Kaže francuski lijevi bek koji se nedavno vratio treninzima, kako je njegov glavni motiv za vrijeme oporavka od operaciji bio što skoriji povratak nogometu.

"Zaista sam ponovo želio raditi s loptom. Znao sam kad je jednom dotaknem da će mi put do oporavka postati puno kraći. Uvijek morate pokušati, jer ako ne pokušate, nikad nećete znati. To je razlog zašto sam želio pokušati trenirati, da vidim da li mogu."

Na kraju je Abidal opisao različite karaktere igrača koji "stanuju" u Barceloninoj svlačionici.

"Leo Messi je najskromniji, Pinto se puno smije, Valdes se šali, a Puyol nam daje hrabrosti. Svako ima nešto čemu može podučiti ostatak tima. Ja nastojim naučiti nešto novo svaki dan kako bih postao bolja osoba."
Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...