Pokušaj spašavanja od ispadanja
0
Abdulah Ibraković novi trener FK Sloboda
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda jest\' slaba ove sezone al nije zaslužila ispadanje naprotiv Sloboda se treba vratiti na stare staze. Abdulah spasi ponos Tuzle. Ja nisma iz grada soli al govorim realno. Van u niže lige Kozara te Slavija !
Fukare su na nogama... Moderan napadacki nogomet od sada u gradu soli..
joj jedva cekam da ih mi izbacimo Velez Mostar
On i Salt Sity će biti pravi pravcati giganti u Prvoj ligi Federacije :-)........dogodine će se njihovim igračima, na gostovanjima, dešavati iste stvari kao igračima Želje i Sarajeva na Tušnju i vidjet će da nije lako biti veliki u nekom rangu takmičenja......Sretno i dabogda se nikada ne vratili u Premijer ligu................................stoko seljačka.
JA trenera i g.o.v.ana xD
radi li ova ravku iz prvog komentara jos uvijek? daj mi njen broj.
NI MIROSLAV CIRO BLAZEVIC NESPASI SLOBODU OD ISPADANJA
prva liga, prva liga federacijeeeeeeeeeee
Ibraković je bezveze trener, Slobodi je potreban neko tipa Enes Mesanovic(neznam gdje je sada), a Ibrakovic ima samo pricu za medije nista vise, kada je Velez vodio tada je Velez pruzao najlosije partije, samo zatvaranje i cuvanje rezultata
Realno gledajući Sloboda u par zadnjih sumljivih kola nije kupila ni jednu utakmicu ali ako ne može ostvariti tri domaće pobjede i otkinuti po bod direktnim konkurentima u gostima nek časno ispadne iz lige.
ma kaka sloboda, mrs kopajte solne rudnike seljaci
Ne moze vama ni B\'og pomoci
celik i sloboda dva najgadnija tima u bosni....hajmo druga liga!
Vise bi volio da sloboda i celik ispadnu nego da mi uzmemo duplu.
Je li ono Džeko u donjem, lijevom ćošku slike?
ocigledno da jest
http://www.jutarnji.hr/zelite-li-prenositi-lige-petice--to-ce-vas-stajati-cetiri-miljarde-eura--godisnje-/1025772/