Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zato što se uzvrat igra u Španiji
Dobar trans
Kako je Hoenes ono rekao mi placamo da bi oni dovodili fudbalere poput Ibrahimovica i Ronalda. Isto ko Bosnjo nema marke u dzepu a voza Bengu. Treba im ukinuti sve pare dok ne ne rijese ta dugovanja. Najbolji nogomet ali su realno cigani.
jendu De vi saxovci obratite pažnju kako pišete!
http://betdojava.blogger.ba/
Samo jos jedan dokaz koji su Spanci cigani. Mozda i igraju dobar fudbal, al su jadovi i mali u dusi ( A mozda su takvi samo u ovim separatistickim pokrajinama)
Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 4540 u 20 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 21 290 kn, STANJE LISTIĆA: 33/71, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR
da igrate protiv barcelone vidjeli bi jel\' sex ili nije
hahahahahhahaaha eto vam navijaci barce,reala,city-ja... iz Sarajeva hahahahahah a vama puno dati 5KM za kartu da gledate uzivo u svom gradu !!!!
Schalke je sinoć na svom terenu izgubio rezultatom 4-2 od španskog Athletica i, ukoliko žele ići na uzvratnu utakmicu u Bilbao, morat će platiti 90 eura za ulaznicu na San Mamesu. wtf!? prosto prosirena i besmislena recenica
vrijedi :D igra bilbao ljepse od barce :D
Na spanskom prvenstveno zato da se Raul malo razljuti na svoje \"sunarodnjake\", a takodjer kao poruka upravi Bilbao-a koja sigurno ne razumije njemacki ;-) Inace, nije ovdje nista gotovo. Schalke ce dobiti tamo onoliko koliko treba ;-)
against modern football!
@rooney dobar, dobar, samo da im ga pitari ne ukradu :P
zato je na grbavici 5,8 i 15