Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Olimpijske igre su svakako igre posvećene božici ISIS - plamen koji se nosa, je isti plamen u ruci Kipa slobode u New Yorku s istom "božicom" - iluminatska politika.
Gledaj minusa kad se Agenda otkriva. Smijesno samo pucajte trolovi.
Pametni Nijemci, šta će im ta glupost... Nijedna Olimpijada nije završila "u plusu", eno, Atina grca u dugovima od zadnje Olimpijade, objekti (stadioni, tereni, dogradnja aerodroma itd.) propadaju. Boga molim da se ne nađe kakav kreten koji bi pokušao Sarajevu i BiH natovariti još jednu zimsku.
Hamburg ne zeli, jer ne zele gradjani... kod nas je sve kako politicari zele, pa nam neobicno...
Ali zato neka ponude Njemačkoj svjetska prvenstva u nogometu narednih 50 godina, prihvatit će objeručke!
Demokratija je divna...
pametno,koja budala danas moze preuzeti na sebe sigurnosne rizike