Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno mi je kad ovako popularni likovi pokusaju silovati nekoga (ako se to uopce desilo) kad im se sponzoruse same nude. S obzirom da je ovoj, kako i sama kaze, platio kartu - ne znam sta je ocekivala. Zeljela je biti sponzorusa, ali nije znala koja je cijena toga?
popularni i lijepi igraci dobiju previse samopuzdanje da postanu bahati i misle da mogu dobiti sta god požele. vjerovatno je slicna prica i sa ovom djecojkom
@dubrava1929 ma daj ba, ako je ovo sto ona govori uopce istina njegova jedina greska je bila sto je bio pijan. Da je vodao za rukicu u vecernjoj setnji parizom i odveo je na romanticnu veceru uz svijece noge bi rasirila sama i ne bi mogla docekati taj trenutak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako ti covjek sve plati, logicno da te i opali.. a ona jadna, valjda mislila da ce skupa citati jesenjina.
bas on sebi hoce karijeru da zajebu tako nekom nebitnom personom...
Biće da nije dobro ha ga je tužila
Je li i on izbacio defektno kopile iz taksija?!
#Balancetonporc Po meni ovde nije prica o silovanju."Zrtva" se nije dovoljno odupirala i borila da bi se moglo nazvati silovanjem xD. Francuska je puno retardiranih feministkinja i organizacija koja se lafo bore za ravnopravnost zena i musakaraca a prije bi reko da se te kurve bore da zene vladaju nad muskarcima. Sad ce sve te usrane organizacije da napadaju Neymara.
Jos jedna #metoo prica. Vise bi se trebalo diskutovati o njoj, nepoznat lik joj placa put u Pariz, gotiva fazoni, a ona mislila gledat ce film zajedno i to je to. I tek nakon par dana SMOGLA snage prijaviti ga, kada su svi dokazi na njoj (ako ih je i bilo) uništeni. How Yes No
Droljama ne mozes ni lopatom nanijeti novaca i kurza 😂
Neymarov otac povukao optuzbe?! Sta, on bio sa njim, pa zna sta su radili?
@Barabar I tata bi sine!
Laz
Ne znam samo kako je mogao prisiliti. Valjda ako je bio pijan i agresivan i ako joj je smetalo mogla mu je jednostavno opaliti šamarčinu, leđa okrenuti i otići. Ipak je to hotel, a ne neka vukojebina gdje nema nikog gdje fakat i može silovati. Glupost... još jedna lažna #metoo priča kako bi pokušala izvući lovu, a ako ništa da se za istu pročuje. Danas su ljudi bolesni za lajkovima i da se o njima piše i priča.
Budi ponosna Neymar te opalio.
Objesite bahatog gmaza!