Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jad, da ne moze biti veci! Pa KOJI SU OVO KLOCEVI, to je sramota nazvati "ministrima".. Od opcinskog, kantonalnog pa do drzavnog nivoa!!!
SDA NOOOOOROD ZNA, gdje su ljubitelji Erdogana nek se jave ovdje
Vehabijo bradata, i tebi je mjesto u dzamiji a ne na internetu, grijesnice @Canyon
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E hajmo sad GRANDOVCI, ZVEZDE i ZVEZDICE i patriote pokazite se i uplatite po 10 KM za djevojku da brani boje nase drzave.
Koja bijeda od drzave uzmi australisko ili kanadsko drzavljanstvo i rijesi se bijede
Neka vlada po hitno "odrijesi kesu" i posalje djevojku na takmicenje.
dajte racun da skupimo novac i posaljemo je na prvenstvo samo klix komentatori da daju po 2 KM moze otici kad mozemo glasati za zvezde granda mozemo i za Ajlu
Uzalud se trudiš, ti isti što krive SDA za ovakvo stanje prvi će dati radije 2km za Grand nego za Ajlu.Takvi isti će onda pljuvati SDA dalje po Klixu 24 sata i kriviti ih za svoj neuspjeh a neće da razmisle da u ta 24 sata što vise na Klixu mogli su nešto uraiti da im život bude bolji i pomoći sami sebi
Ova ljepotica ima više šansi da osvoji neku od medalja nego svi bh fudbalski timovi sa sve reprezentacijom. Ove fubalske hablećine ne mogu dalje od drugog pretkola, a u prvenstvim već u petom kolu hezik ko kravata ispada u 60. min. Za njih ne fali da odu na pripreme, a samo džaba hljeb jedu
Ova ljepotica ima više šansi da osvoji neku od medalja nego svi bh fudbalski timovi sa sve reprezentacijom. Ove fubalske hablećine ne mogu dalje od drugog pretkola, a u prvenstvim već u petom kolu hezik ko kravata ispada u 60. min. Za njih ne fali da odu na pripreme, a samo džaba hljeb jedu
Hajmo ljudi, ja saljem pare, pa malo pomalo i moci ce cura ici na SVJETSKO! Velika je to zrtva, ovako naporno trenirati, i steta da gubi moral radi finansija.
Da se daju pare, ali to je isto kao da smo im svi mi dali glas na slijedećim izborima. Cura će nabaciti medalju i onda će ovi što nisu dali pare, istu, da pozovu i uslikaju se sa njenom medaljom i nabace sebi glasove! Razmislite! Ove idiote na vlasti treba natjerati da odu niza stranu, a ne pomagati im!
A jebbo te drzava vise. Nikad para nemaju za sportiste...jeste bjeda u pm!
samo gas. kada ovakvi ne mogu naprijed ... sta da ocekuje prosjecna ilu hendikepirana osoba... samo da umre na ulici.
Svi protiv a ovi vladaju vec 20 i kusur godina.Za 10 godina slican naslov isti komentari a nista se opet promjenilo nije.Onda kazu pa eto hajde sta bi ti ucinio.
otvorite neki broj ima raje pomoći će koliko para košta znam da treba i viza za iraku oko 350km prije ću pomoći njoj nego ovim govnarima
Drzavi to prikupljanje savrseno odgovara i ne tangira ih mnogo.Ko se od politicara pocesao pa nesto izjavio po tom pitanju ili pomogao?
Ono para koliko njoj treba potroši bilo koje naše ministarstvo mjesečno za toalet papir....i ni to se ne može naći...doduše u svakom ministarstvu su seronje samo takve.
Ne brini, sad ce navaliti ko muhe na govna da se malo medijski eksponiraju, kako su izasli u susret da ode na SP.
Eno Bakir stavio Audija na aukciju, troskovi puta su obezbijedjeni, Ajla pakuj se ako je vjerovat Bakiru Cifutu
jel ovo zimska guma ? ako jeste, pašel zamjena za nešto sa profila ?