Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uredu et neka bude ,a ako nije Lana zasluzila neka me posere citav svjet...
Cestitam 👌💖💖💖💖💖💖
Krezavi ,izdrko sam ti materi na pupak i dobi ona tebe ,to mi je najveca greska
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vi svi ste svjesni da je Jones najbolja košarkašica na svijetu? i također ste svjesni da je pred Lanom tek vrijeme kada će osvajati nagrade? Čemu tolika žurba da djevojku kitimo ordenjem, ona je talenat i one neće izostati, polako ba ljudi šta Vam je...
hajd koja god je svaka cast ali nesto gledam debela Larisa Ceric 7-8 puta bila sportista godine, pa majku mu staru ispade veca zvijezda i od Dzeke i od Teletovica i od svih zajedno. Kome.je guzice davala iz zirija sve te godine
Ima pred Lanom puno godina, gdje ce biti najbolja sportistkinja Bosne.
Lana nize tek sada rezultate znaci naredne godine kad bude dodjela Lana Pudar je apsolutni pobjednik.
Ovom Husiću kao da je Fudo Deen stilist.
a velika Lana
kako da neko ko se preziva Pudar da bude najbolji sportista BiH .mnogo je je bitnije 5 mjesto nego sve medalje sto je Lana osvojila ove godine.ovde ni Novak Djokovic ne bi bio sportista godine
Idiote pogledaj tekst
E ko je čuo za ovog Markicu Dodiga svaka mu čast. Bio je 2x najbolji sportista, zato kažem kapa dole ako je bar neko ikada čuo za njega.
Ima pred Lanom puno godina, gdje ce biti najbolja sportistkinja Bosne.
Strašno i prestrašno, dati stranoj igračici nagradu koja ni medalju nije donijela umjesto jednom domaćem dragulju od 15 godina je poniženje za sve koji prate sport.
šta je ova naturalizirana Bošnjakina osvojila,Lana vidiš da te u BiH ne cijene.Ja bih dobro razmislio gdje dalje i za koga nastupati!?!?
Hahaha u...o providni, pa samo da otmete, uzmete i podvalite. Kako vas vise nije stid... Pogledaj tekst pa komentarisi
Zasto preskociste Kenana Jusufbasica koji je bio najbolji sportista BiH...sramotno..
Jones nije sto je nasa, ali brate rastura sve ...bez konkurencije
Daj nele popravi friz loma jbg ti
Za nas Hrvate u Hercegovini, najbolji sportaši u 2021. godini su Marin Čilić i Ivan Dodig iz Međugorja - osvajači srebrne olimpijske medalje te Matea Jelić iz Mostara - osvajačica zlatne medalje. Najbolji trener je Toni Tomas iz Gruda - instruktor borilačkih vještina i taekwondo majstor koji je Mateu Jelić odveo do zlatne medalje u Tokiu.
Islamizirani Srbine, haplo grupe te demantiraju. Kod Hrvata u Hercegovini dominiraju dinarsko autohtoni-slavonski genitipi I2a 77% i R1a1: 12%. Dakle 89% autohtono slaveniziranog stanovništva ima među Hrvatima Hercegovine, dok 41% današnjih muslimana nema veze sa Bosnom, a to potvrđuje i jedan od najpoznatijih bosanskih teologa Muhamed Mejlija koji je 1820. napisao kako je veliki dio muslimana u Bosni islamizirano srpsko pučanstvo.
Islamizirani Srbine, znanost ne možeš varati kao što tebe vara islamizirani Srbin Kavazović da si Bošnjak, a Bošnjak je autohtono hercegovačko prezime koje u 99% slučajeva imaju samo Hrvati katolici. Vi muslimani nemate uspjeha u ničemu i samo drugim narodima kradete identitete i kulturu pa čak i prezimena za naziv svog nacionalnog korpusa, sram vas bilo.
i onda kad gruzijac uzme medalju za srbiju na OI ovde su odvratni komentari a vama najbolji zenski sportista amerikanka.i uboli ste sa njom.ona vam je izvukla to 5 mesto koje ste proslavili ko da ste osvojili OI.evo mala pudar je potencijal za OI medalju.da muslimani ne budu jedini invalidi u regionu bez OI medalje.mada pudar je hrvatica ali vidim draga joj je bosna.jadno glupo dete i otac umesto da ju je odveo da pliva za hrv imali bi 20 puta bolje uslove i pare
Hebali ti muslimani sve ako to ciini cojeka medalja ne treba nam i mala je srbkinja ne hrvatica klocu, kcerka legendarnog golmana veleza .
bravo gigante