Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj je dedo jednom u lovu ubio svog kera. Mislio lisica. Mog\'o je i on na Olimpijadu.
iza fazlije ostali braća matić (op.a. Saša i Dejan) i jedan momak iz tadžikistana koji je zaboravio pušku
fazlija se ubio za ruskog ruleta
@SRBIJA ti nisi iz srbije nego iz nekog sela u RS-u. srbijanci ne pišu \"svjetskih\" nego \"svetskih\". zato seljak poklopi se.
jel Fazla ne nastupa vise........
Fazlija prošao obuku kod Mevlida Jašarevića :D
Puco je ko da je na svadbi. Novi sinonim za \"raspištoljiti\"= \"rasfazlijati\"
oborit ce olimpijski rekord u broju nastupa... vidimo se u riju!
Evo zovem jarane, al\' stalno zauzeto...
kako fazla potrefi bravu od kucnih vrata? ako zena nije kuci prespava na otiracu!
koliko ima viceva o fazliji? ni jedan! svi su istina :-)
Halida Beslica na Olimpijadu, bio bi bar 20ti
Ovi sto nemaju smisla za humor ili su politicari ili su ljubomorni na poznati bosanski humor. Evo i njima jedan znak paznje da se ne osjecaju izostvaljeni. .. . ......... .. /¯/) ........ . . .../¯ ./ . . . . . . . /. . / . . . . /¯`/\'. .\'/¯¯/ . . . /\'/. /. . /. . /. /¯\\ . . .(... . . . . ..........) . . . \\. . . . . . . . ... ./ . . . .\\................../ Preozbiljno ste sami sebe shvatili.
I promaseni slucaj iz Alan Forda ima bolje rezultate od Fazlije.
slicni su mu rezultati i u politici
BBC javlja da je Organizacija za pomoc pri prevenciji nezeljene trudnoce trazila od Fazlije dozvolu da koristi njegove fotografije u svojoj reklamnoj kampanji. Istrazivanjem su utvrdili da je jedan pogled na Fazliju najefikasnije sredstvo sprijecavanja nezeljene trudnoce.Sponzori zadovoljno trljaju ruke jer ce Fazlija ipak na kraju donijeti dobru zaradu zahvaljujuci svojim rezultatima, tj. nedostatku istih.
CNN presnosi da je Ginisova Knjiga rekorda izrazila interes da obavi interviju sa Fazlijom. Treba im neko za kraj knjige pod sekcijom vjerovali ili ne.