Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva državi takvi i sportisti , koliko u njih ulažeš toliko i dobiješ ... kratko i jasno
SrbiJesuTurci
Jel mene ovo oči varaju il piše "strijeljačica"?Ja ne znam da li ta riječ uopće postoji u rječnicu ili da sam ikad čuo ikoga da to izgovara.Hebo vas đenda.A što se tiče situacije,kad kosovo može osovojiti medalju sa najvećom stopom korupcije u europi možemo i mi.Mi vazda seremo kako nema para a Kongo i Jamajka imaju više medalja nego mi sportista na olimpijadi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tako je Nedzade. I ranije se znalo da djevojka ima lose rezultate i da nije spremna za to. Ali nasilu je progurana, valjda s namjerom da se i desi ovo sto se desilo sada. Sretno legendo!
Nije nego bolje nije bilo.. glup si.
ne bi se desilo da osvoji 47 mjesto vec bi neko drugi osvojio 35 mjesto hahhaha
Dzaba sva prica kad ne valja narod. Nema discipline, morala, nista nije sveto a svima puna usta vjere. Nije vazna drzava, bitno je da je neka kockasta glava pare uzela i poslala nespremnog sportistu da guzica vidi puta. Cak se i Kosovo okitilo zlatom.
gospodin čovjek, sve reče u par rečenica a djevojku još ohrabri.
Fazla kralj, ode na OI pojede,popije nesta satro i puca, bude medju 3 zadnja i opet u BiH slavan :)
Pišaš ti taj savez koji dozvoli da vlah ode na OI za BIH, po etničkom ključu biraju predstavnike, naravno da niko neće napraviti rezultat.
Slavni???po cemu???uvijek medju zadnjim,kakvi nasi olimpijci i bakraci,zali boze para sto idu bezveze.
Ti si naš vječni olimpijac koji je samo volio guzovače i putovanja i nikom talentiranijem nije dao da zasija.
Da je Fazlija gađao umjesto Gavrila mi bi još uvijek bili Austrija
Treneru nije bitno takmičenje ,bitno mu je da hladi svoja yaya u Tokyu...Takve odmah odstraniti iz sporta.Nedžade ti trebaś da budeš trener na OI.
Kakva država takav i sport. Nije ni čudo da su nam najbolji sportisti invalidi.
Šta je Nedžad ikad išta pogodio? 😂😂😂😂😂
Srbi Koji su fasistickii I probosanski orijentisani zabraniti na sve funkcije u Parlament u presjdnistvu u sportu u bht, svugdje gdje Nas mogu ostetiti I osramotiti kao drzavnu.
Evo ga cvili sto nije otisao na olimpiadu a upiro je maximalno. Bio na 4..5 i joce jos… fuj
Ni ti nisi bio za pohvale Fazlija.
Pa mogli su ih obadvije poslati?
Ne razumijem. Zar nije bilo potrebno ispuniti olimpijsku normu?