Gađanje zračnom puškom 10m
0
Nedžad Fazlija nije prošao kvalifikacije
Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Fazlija je u konkurenciji 47 takmičara zauzeo 44. mjesto... \" Nevjerovatno, cak trojica su bili gori od njega. Sjajan uspjeh naseg Fazlije.
na.bij.em ja cijeli Olimpijski savez, salju jedne te iste a toliko mladih i talentovanih sportista koje niko nece da potpomogne, koliko znam mi imamo hrpu mladih i talentovanih sportista bar kad su u pitanju borilacki sportovi, kad bi se to malo poguralo ne bi se brukali i slali 6 sportista koji ne mogu ni kvalifikacije proc, ako ce ovako nastavit sa radom, bolje im je da ukinu taj Olimpijski savez da se vise ne brukamo, pa Kosovo bi poslalo vise sportista
Nista od plasmana ove godine bez naseg aduta Mevlida Jasarevica u disciplini: gadjane zapadnih ambasada!
malo mu što pare uzima u politici pa daj da nas bruka u sportu. Aferim majmuni
BBC News: U pucnjavi u Olimpisjkom selu u Lodnonu jedna osoba je povrijeđena. Kako saznajemo iz Skotland Jarda Fazla je isključen iz kruga osumnjičenih\"
taj bi upucao konkurenciju onako iz navike, ili sudiju, sto ti dodje na isto - medalja je osigurana i narednih 25 godina je obezbjedjen :-)))
ovo je nepobitan dokaz da ako ga nadju upucanog da ne moze biti samoubistvo..promasio bi
bolje bi\' ja \'vako star zgodio
Vidi ovog talenta u 35g,zali Boze para pa ga salju svaku olimpijadu...bolje da su poslali kakvog \"pucača\" sa gradskih ulica,ako nista prosao bi kvalifikacije...
Jale:\"\"Fazlija je u konkurenciji 47 takmičara zauzeo 44. mjesto... \" Nevjerovatno, cak trojica su bili gori od njega. Sjajan uspjeh naseg Fazlije. \" Strah me zamisliti tu trojicu...
turci bez srba i hrvata mogu samo jufku razvijati i razljevak
A ubaciš metak!? A što mi niko ne reče da se ne baca puška!?!?! J.e.b... g..a... mene tako učili u ratu.
Kakva stranka takav i strijelac-KATASTROFA.
adocar:\"ovo mu je peta olimpijada a nikad ništa nije osvojio\" Kako nije osvojio??? A mjesto u politici? 20 godina londranja po svijetu? Auto, beneficije itd.??? Jos ce preimenovati i sportsku dvoranu po njemu kao zasluznom gradjaninu! Samo gledaj!
Menate ni snajperiste da valja.
Fazlija je u konkurenciji 47 takmičara zauzeo sjajno* 44. mjesto Cestitke idolu nacije,hebao te onaj koji te poslao tamo. Dzaba trosis narodu penzije.Nemoj i na sljedece otici zivota ti.
Mevlid je precizniji. On je bar pogodio Ambasadu! :-)))