Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa vijest. Budimo humani, odazovimo se na humanitarne akcija za sve naše sugrađane.
....ali za SVE koje možemo. Razlike nema...
@Andy. ..Tako je, za sve! Svi se digli da pomognu Mimi, a ovakvih bolesnika u BiH je strašno veliki broj i većina njih ne mogu skupiti ništa jer ih niko ne poznaje. Mislim da je ovo loše da se samo za osobe sa malih ekrana prave masovne akcije, a za sve ostale jedva skupi koja markica. Drago mi je što su Rođeni pomogli, ali definitivno pomoć treba ići za sve bolesne!
Bravo rodjeni, svaka cast !
Nema potrebe pljuvati po čovjeku samo zato što je bolestan.On prolazi kroz pakao koji je nezamisliv zdravim ljudima.Želim mu brz oporavak i povratak u Šeher.
Lik ima stan u gradu od pola miliona maraka a trazi da mu neko dobnira za operaciju pa vi meni recite dali je postenije dati mimi pare ili nekome ko nema krova nad glavom.I nogo je dici pisljivi kredit i platiti operaciju a ne ovako jadno da trazi od naroda koda mu treba 100.000 ane 5.000!
Lijepo je biti human i pomagati ali molim vas otvorite oci, pogledajte koliko je djece bolesno i koja trebaju hitno nasu pomoć... Niciji zivot nije vrijedniji. Pomozite koliko mozete!
mimo na hdz sisi godinama a hudi bosnjaci mu skupljaju za operaciju ,imal habera iz zapadnog mostara hocel oni skupljat sta ipak ih je cazi. mimo mnogo zaduzio!?
ako je nekom bitno, Mimo je inače željovac
nek si mi to rekao ne znam kako bi zaspao u nedoumici
Svima koji boluju zelim puno Bozije Milosti na njihova stanja, dobar i sretan oporavaki povratak kucama, pomoci treba svima
imali sanse da ga posjeti dragan covic ili barem nino raspudic i onaj extremniji dio extremnog hdz-a ipak ih je cazim mimo mnogo zaduzio
fino ,mimo je godinama radio u na hdz televiziji ivana calete ,kad se sjetim one prelijepe emisije reflex sa ninom raspudicem i inim mrziteljima bosnjaka Mostara ,bas lijep gest mostarskih jugobudaletina!
Mimi zelim brz oporavak no zalosno je da u ovoj drzavi bolje prolaze poznati i oni koji imaju vezu.Toliko ljudi na dijalizi godinama ciji su zivoti takodje jednako vrijedni,strasno na sta smo spali,nigdje humanosti ni ljudskosti,a ovi lazni humanisti koji zarade za 7 dana milione i u kafani potrose 10.000 za jednu noc bolje da se ni ne javljaju bruka i sramota,vise im hanume na cipele potrose,ali eto gladno u dusi dzaba sve.
mimo baraba stara...izdrzi bog stobom
Sretno Mimo.
brz opaoravak mimi i cestitke na gestu navijacima veleza