Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ABd utakmice reprezentacije u Tuzli,Sarajevu a ne samo u Zenici.
hoce li sarajevo praviti stadion?? ili je vlasnik Tan slagao???
pa imal gdje slike projekta. stavili sliku tušnja sa snijegom???
https://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2017/01/tribina-istok.jpg evo
❤ FK SLOBODA ❤
Nevjerovatno je da dosada nije napravljen novi stadion i u Tusnju i Zenici i Zeljin, Sarajevov itd... tolike godine su prosle...
A da li ce se sanirati ikada i ova tribina? Sa krova cijelo vrijeme kapa na put koji se nalazi iza njega i pogotovo zimi to je problematicno jer se stvori po 3-4cm leda na putu, oluci nisu godinama kako treba, fula jedan kraj drugog, bare se stvaraju na sve strane.
Zašto? Stadion je i dobar za ovaj nivo koji liga ima.
konacno ce sunce ugrijati moje drage Fukare,da se dobije ono sto se toliko zeljno ceka vec dugo godina.....uz zelju za dobrim tekmama,jos boljim rezultatima zelim vam da vas vrijeme uskoro posluzi da se krene u izgradnju i pobjede....pozz!