Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napiso bi i dzeko bajrambarecola al nije znao hocel igrat
i Dzeko je imao natpis Bajram banka
pa nama jedino rus kakav ako se proslavi, što će se teško desit. ovo naše kvazihrišćanstvo, nazvano pravoslavlje, odumire kao i svaka paganaska religija i uzmiče pred monoteizmom.
ko ce nama srbima ikad ista cestitati na ovakav nacin
sta je problem? kad kaka napise i belong to jesus sve ok, vjernik ovo ono... kad samir napise bajrambarecula ne valja mogo bi se neko naljutiti... wtf???
LIJEP GEST, ZAPRAVO ZNACI PUNO ! I NEMA VEZE KAKO SE CESTITA I KOJIM RIJECIMA BAJRAM JE BAJRAM ! ISLAM SE NE SIRI BOMBAMA NEGO LIJEPIM RIJECIMA I DJELIMA !
kako li je amri kad joj ga zabije dzeko
Jesu postojali prije ali rjec je juznoslavenskog korjena.
Pa kao Bošnjak koji navija za fudbalsku reprezentaciju BiH jesam mu j e b o mamu. Ali... To ne znači automatski da ga mrzim zbog toga. Pa, kad bi svi ljudi mrzili one koji daju gol protiv njihove fudbalske reprezentacije, ne bi bilo ni fudbala ni ljudi. Svi bismo se ljiepo poklali i svijet bi otiso u P.M. Trebaš brate shvatiti da ima bitnijih stvari u životu od fudbala. S druge strane meni kao Bošnjaku Muslimanu, normalno da mi je drago kad neko učini ovakav gest. Ali ne bi imao ništa protiv, čak štaviše cijeno bih i poštovao to da je, on ili bilo ko drugi, za Božić, Uskrs, Hanuku, idt. vjernicima čestitao njihov praznik.
I kako pored ovakvih naprijed? Al\' dobro, od sportaša se i ne očekuje ništa pametnije, al\' je problem što je masa zaluđena tim istim sportašima... MA NE MOŽE NAPRIJED, NEMOGUĆE!
Svaka ćast Samiru tako i treba nije ko đeko šugavi koji ćestita božić. bošnjo levat vazda
a po cemu je bozic kao eto vise juznoslavenski ??? pa slaveni su postojali i prije bozica i prelazaka na krscanstvo, islam itd ....
vasic Ja pisem knjigu o pravilnim cestitanjima vjerski praznika,pa i islamistickim! Gosn Mile ce bit lektor i kolektor,podrazumeva se!
divite se nasriju i ovom njegovom potezu ko da je napisao volim te bosno,a kad je dao gol iz penala bio vam je public enemiy e moje bosnje .kako je dzeko dostojanstven ,sta ce njemu ova majica,a nasri da je neki vjernik nikad nebi za veliku lovu presao u city,vec bi ostao u arsenalu koji mu je napravio ime u svijetu fudbala.
I ja ću biti dedo mraz
Bajram, Bozic ili bilo koji vjerski praznik, trebaju biti samo dio licne privatnosti, i respekt prema ljudskim vjerskim izborima i vjerovanjima, a ne jeftina politizacija, i javni cirkus.
E sad sto bi neki da nam nabijaju komplekse jer, ko biva, jedino su Arapi sacuvali izvorni islam i sad ko ne zna arapski jezik i ne zivi po njihovim kulturoloskim obicajima, automatski ne zna nista ni o vjeri, ni o bilo cemu... to je glupost. Ne vidim po cemu su oni jedini pravi vjernici ili veci od nas. Uostalom, lakse je bti musliman u islamskoj zemlji i okruzen zemljama gdje su vecina muslimani, a hajde da ih vidim da budu muslimani u krscanstvu/hriscanstvu i komunizmu.