Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamicu vam pedersku !!!
Ako nista, dobro je znati da tamo gdje gej ljudi zive slobodno i u miru, nema vise niti rata, ni bijede. Drustva koja su prepoznala ljepotu prihvacanja razlicitosti danas idu krupnim koracima naprijed. Budimo dio tog modernog svijeta koji se odrice uzasa fasizma, sovinizma i mrznje bilo koje vrste jer lijepa zemlja poput BiH to moze, treba i mora. Biram da volim sve ljude dobre volje bez obzira tko su ili sto su - svi imamo razlog zbog kojega smo stvoreni na ovaj svijet! Postujmo se!
@Croatinho Zato se u tim drustvima smanjuje broj stanovnistva i zude za migracijama il uvode zakone da pospjese radanje djece od strane normalnih ljudi
Ma 'ta će zapad, nemaju oni pojma. Mi bosanci smo najpametniji na svijetu.
Ima pedera u zatvoru ali se ne ponose tim fuj
Uskoro na naslovnicama možemo očekivati slike gdje stare čike maze male curice
Ode Evropa (west in general) u dark ages kao sto je nekada bio !!!
Navodno ne ide zajedno vojnički grah i “Château Margaux”, gledanje opere u šuškavoj sintetičkoj trenerki, navijačka huliganska furka u rozim tajicama, naravno može kad te niko ne vidi, a kako onda ovakav spoj!!!!
Film izgleda kao neka dobra smijurija. A za ovo magazin, slika depre ne derpe. Ma sve su to gluposti, i bas me zaboli. Nemam shta da jedem a ne da brinem o ko ce koga kad i gdije. Vidis, ja ne shvatam da se muskarcu muskarac svidja i da jedan drugom dupe lizu, al ne moram sve ni da shvatam, dal su tako rodjeni ili vaspitani ili su uhvatili neki modni trend. Nek lize i majmunu dupe ako hoce. Samo nek to ne rade pred mojim dijetetom.
Slatki su ova dvojica vaterpolista.
Prelijepo
Još malo pa će se homofobijom smatrati djelovanje protiv pedofila, zoofila i ostale nastrane bagre.
Selsualnost bilo kojeg oblika nije sport i nema mjesta u sportskim medijima, moje mišljenje.
Ma ovdje se uglavnom radi o privlačenju pažnje, pa se u svemu pretjeruje. A biti gay danas je "atraktivnije" za samopromociju i da te neko primijeti, kad već nemaš ništa drugo.
pu mater vam...
Boli me briga sto se privlace medjusobno al sta ga imas reklamirati i oglasavati kao da je normalna pojava. Fuj gadite mi se
U Bosni nikad pederluk nece proc i vi na kliksu kao i ostali mediji mozete pomolisat koliko zelite ali pederi I lezbace ce bit javno lincovane I nece proc, zasto?Bosna je 65%islamske vjeroispovjesti a 95% Porodicne vrijednosti sto vi koji gurate clanke o pederluku necete znat sta to znaci.Pederluku u Bosni nema mjesta
fuj!!!