Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bruka i sramota
Al\' se ofiramo u PM.... nea veze bar je đeneral usranko uhapšen;)
Ma sta kenjate, pored praznih dzamija, ne smeta vam sto se za vjeronauku mjesecno izdvaja 200.000 KM iz budzeta. i sada josh dodatni predmet sa josh 200.000 KM. a smeta vam svjetsko prvenstvo koje kosta 140.000 KM, dje se drzava predstavlja i domacin je strancima. bolje organizovati svjetsko prvenstvo u klikerima nego se razbacivati, pored kako rekoh, PRAZNIH DZAMIJA.
Ovo sto radite je sramota. Vrsite pritisak da se obezbjedi nevjerovatnih 100 hiljada maraka za prvenstvo u pogodite cemu, kuglanju, u privatnoj kuglani da se razumijemo, a ljudi nemaju sta da jedu. Tacno, bruka se nastavlja,,, SA-X terorise javno mijenje da ugodi llopovima.
Nakon ovako uspješne organizacije, Sarajevo je zaslužilo i organizaciju ljetne olimpijade. hahahahahahhahahhahahhhahahahahahhhahahahahhhahhahah
srbi smrde..
evo opet nastavljeno... nije... jes,...ćek,ćrk ma nije ipak... ma nastavljeno... alaa mi .... ?????????
To ti misliš da je spašen obraz. Smiju nam se. Držimo se prvenstva u primitivizmu, to nam ide.
NIJE ZA NAS NIŠTA MI SMO GLUPI...
treba nam sve granice zatvoriti i zapaliti nas jer šteta je da nastavljamo sa natalitetom kad ovaj mentalitet je odvratan i nema perspektive nigdje,toliko
MI hoćemo državu, cccc, pripojimo se Republici Srpskoj, najbolje riješenje, ocam\'.
ŠTO ME SKINUŠTE ,BA MA,NAKUGLAJTE SE MOG...
Poceli ste smarati s ovim govnima
Kako nije sram organizatora?
Ne daj Boze jos da je Dino pobijedio u Njemackoj :)))
Još jedan lopovluk. Pa što Bakir ne uplati, kad je prvi bacio kuglu! Hoće da se slika bez para!
a jel\' u pitanju sjedeće kuglanje?