Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ilinčici su izvršena strijeljanja političkih neistomišljenika od 1941 do 1960 godine. Na jednom dijelu kuda prolazi staza za šetače sada za bicikliste, nalazili su se rovovi u koje su zatrpane žrtve strijeljanja.
ZIVINICE OLE OLE OLE OLE OLE OLE!!! ZIVINICE OLE OLE OLE OLE OLE OLE!!!
Čuj blizu Tuzle, a Ilinčica manje od 2 km od centra Tuzle
miloplaze ne serri tita ti!!!
Jesu li posjetitelji odnijeli ili ostavili svoje smeće na Ilinčici.. Vidim vozili ste preko grobova žrtava iz drugog svjetskog rata...
Organizacija na nivou. Staza fenomenalna. Malo su trebali pazit a ne \"srljat\" bio sam i sve je odlicno sve pohvale oraganizatorima. MOze se vozit radi rekreacije to je HOBI kategorija. UZIVAJTE BILO JE FENOMENALNO PA VAS MOLIM DA DODJETE I NA SLEDECU SKODA XC UTRKU :DDDD
Ima li ko da hoće za 100KM je.bat ovog kretena u usta? http://www.facebook.com/boris.bilic.96 Sje.ba mi EURO. plaćam unaprijed.
hoce ako platis putarinu
ocel se moc gore sad vozit onako rekreacije radi?