Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da ste vi samo ljubomorni na pojedince koji u svom zivotu nesto postignu....kao sto su skoro, pelak, berberovic........ zato im ga pusite dusmani!!
Najbolje da se "Sime i Hitreci"nama napuse kurca i odu u svoju SiCG i Hr.Znamo da takvi hoce da Bosne nema,ali zajebali ste se.Ove picke sto su rodjene u BiH i igraju za "vase zemlje"nam i netrebaju.Gazit ce vas reprezentacija BOSNE I HERCEGOVINE misevi!!
Hajmo Bosno hajmo Hercegovino...
IGRA BOSNA A BOGAMI I TURSKA. BRAŠNIĆ,PAPAC....GRUJIĆ,MILENKOVIĆ......BEŠLIJA,KONJIĆ... HAJMO BOSNO HAJMO HARCEGOVINO...............
MARS!
šta je sa ovim hrvatima što igraju za bih naprijed BOOOOOOSSSSSSNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
pa da dresovima nista nefali oduvijek smo imali iste ''sahovnicarske" dresove pa zar ste zaboravili kako hrvati gaze ?? Bog i Hrvati !!!
Laki, prekinuta je saradnja NsBiH sa Reusch-om, nemam pojma ko nam sad pravi dresove ali znam da nisu oni.
pa bolji su nam ovi dresovi nego oni plavo-zuti, hoce li i seniori igrati sa ovakvima? jos 15 min do utakmice, naprijed ljiljani, pregazite Luksemburg
dresovi su pravi valjda ćemo i vačeras pobjediti.
Stašau VS lijeba!
doris ubacim ti ga !!!!!!!!
Dresovi su nam u kurcu,stvarno moramo priznati.Jedino sto reusch dobro pravi jeste rukavice za skijanje.
Zastava je super i dres je super ali bas mu ova plava stoji da je bordo nebi nista govorili kitar nije nasa grska sto smo bolji od vas!! Zeljo ode u Europu a Bosna ce na Svijetsko!!
JOJ PRICAS NESTO OD NASIM DRESOVIMA BAS SU DOBRI GLEDAJ HRVATSKIH NISAM NISTA RUZNIJE VIDIJO FUJ KO KONOBARI IZGLEDAJU