Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas je glupo kad o plivanju krenu pricati gluposti oni koji nisu nimalo upuceni u isto. Problem naseg plivanja je sto Plivacki savez Federacije uveliko zaostaje za PS RS-a, a svi zajedno smo udaljeni svjetlosnim godinama od regiona.
Zaboravili ste jos 4 rekorda 2 Mihajlo Čeprkalo na 800 i 1500 m slobodnim stilom te Vladimir Simić na istom
Ocigledno je da burek i olivanje ne idu zajedno.
Trebinje i Banjaluka.... Hm, Bošnje baš i ne nauče plivati no onom bosanskom moru u Ostršcu i onom na Modracu, ali, dobro je, iz vijesti se vidi da se nitko nije utušio, a to je već veliki uspjeh za ove sa 24 posto