Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
romeo dallaire covjek koji je sprijceo totalnu kataklizmu u ruandi spasio je sto se moglo spasiti ,s obizrom na govnarksu francusku koja je mogla ali nije spirejcila genocid bas kao i travari iz holandije u srebrenici
Genocid u Ruandi jedan od najstrašnijih kojem je planeta svjedočila. Pripadnici naroda Hutu na genocid su pozivali i preko ozloglašenog Hate radija i to šifriranim porukama tipa: "Posijecite visoko drveće", a fizička karakteristika naroda Tutsi je upravo njihova visina.
Jeli to pišete da su Srbi počinili genocid u Ruandi?
hutu-srbi jedno te isto, oba naroda ako se tako mogu nazvati su pocinili genocid! ja nase genocidase zovem hutu-srbi to bi svi trebali preuzeti! CAST IZUZETCIMA, DODUCE IMA IH!
ccc pakistankama zabranjuju da se bave sportom i pametna cura otisla u kanadu da uziva u slobodi i da se bavi onim sto voli.bravo hrabra curo.
Svaka Vam cast svima redom, vi sa svojim zivotnim iskustvima trebate da budete uzor, a ne kim kardashian, aca lukas i cronaldo.
Svaka cast Mariji...