Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poturak uzvraca: bez starca nema udarca!
Garo ima da ubije hljeb u ovom našem starcu
Divim se kakav smo mi narod. Pljuljemo po nase sto valje.. Svaka vam cast !
I od mene je babo stariji pa obriše pod sa mnom...
Munoz razbi ga,poderi ga ko blento svesku.Samo zato sto se ovaj Poturak oprasta 10 godina i fol vazda se bori za nekog sampiona svijeta.Ima 50 pobjda i 32 izgubljena meca,pobjede skupio dok je bio mladji a sad kako je ostario skuplja poraze .Samo bi zato volio da ga razbijes
fahrin čovjek
Za koju nepostojecu titulu se sada onaj Sandzacki ublehas bori? Volio bih da ga ovaj Munoz nogom spuca pa da Poturak odleti iz ringa i sleti na Fahrino krilo.
dok se nije prodao fahrici bio je omiljen u bih ali sada bogme samo ga uposlenici avaza podržavaju
daleko od toga da volim fahru,ali mozda to najbolje govori u kakvom je stanju nas sport,odnosno koliko drzava vodi racuna o sportu.Vjerovatno je bila varijanta "ti mene reklamiraj u ringu,a ja cu tebi pokriti troskove treninga,ishrane,sponzorstvo..."
slažem se da država nema pojma da se neko bavi sportom u BiH. moguće je i to što kažeš
nista nije slagao
dobro mu prezime, poturak :D
antemurale sto posto dijelim misljenje s tobom, s obzirom da vjekovima poturamo kite vasim zenama ja mislim da bi svi trebali imati nadimak poturak da se zna :D