Bokserska legenda u Irskoj
0
Muhammad Ali u potrazi za svojim korijenima
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@west seljacino jedna primitivna, cini se da ti nisi daleko od drveta odmakao
@wes U pravu si .Ne kaze se TUDA nego se kaze TUDEKA, zar ne WEST, a so se tice Muhameda on ce uskoro mirisati ljubicicu iz korjena tako da ne mora traziti nikakve druge korjene...
tuda?? stavi oto na oto gramatika, west prvo nauci osnovne stvari iz jezika, pa onda saraj po forumima, nepismeni primitivcu!
onda su svi cengici iz Kine Ceng-ic...
Stoko neobrazovana i neodgojena, uzmi biografiju Muhameda Alij i procitaj pa ces mozda shvatiti zbog cega se covjek smatra najvecim sportistom ikada a posebno zbog cega se smatra ljudskom velicinom. Treba da budes zahvalan bogu na gresci sto te je stvorio da zivis na istoj planeti kao i ovaj covjek. Fuj.
ja mislim da vi niste normalni
Legend !
Ali je ziva legenda! A vi sto pokusavate ispasti smijesni, bolje prestadnite, jer vam ne ide od ruke.
koja ste vi stoka! fuj!
ja mislim da je ali iz okoline maglaja,,jer ima tamo neki dedo preziva se klejsic
neka ode u džunglu i popenje se na drveća,tuda mu skakuće rodbina!
ako je irac nije cudo sto je bolestan u irskoj sve invalid do invalida
...Pardon mislim Muhamed Ali
Kod nas u rasadniku na Stupu ima dobrog korjenja i rasada !!! Moza je Tajson bas iz nase baste?