Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aktivira se on na terenu sto je mnogo vaznije
Hajde i od tebe jedna pametna!
Mi mozemo samo sanjati ovakve igrace da igraju u top klubovima, bez ljubomore Hrvati u Srbi imaju najbolje igrace koji svake godine izbace po 3 4 novih zvijezda i uvijek imaju okosincu repke dok nasi igraju po osrednjim klubova izuzev Pjanica koji ruku na srce nije nesto Bog zna, vazda povrjedzen i ko balerina igra samo se buni.
Uvijek sam govorio da je bolji od Modrića. Korisniji.
Zašto?Kakve veze ima instagram?
@Sarajevo098 Aludirao je na Pogbu, koji na terenu nije ništa pokazivao dok je bio jako aktivan preko instagrama. Što je kod Rakitića potpuna suprotnost...
@Sarajevo098 jarane sarkazam.
Tako i ja sretnem curu ,nako lijepa,zgodna pitam je za sve Instagram kaže nemam,ih pa kako ću ja sad znat jesil treba ili nisi.
Sta cemo sa one dvije izgubljene lopte kada se pred svojim golom igrao pa poklonio 2 zicera Realu. Ko god prati svaku utakmice Barcelone zna da Rakitic na svakoj utakmici napravi poneki kiks na 20-30m od gola idonosi protivniku mrtve sanse. Ove sezone ga dosta puta spasava Ter Stegen ali se bojim da ce u LP napraviti takav kiks da se nece uspjeti izvuci.
Pa sta ce mu instagram pomoci , moze mu samo odmoci
@potocari bolje da nisi komentirao !
Nemoj ga ti hvaliti molim te propast ce ko zeton
Ivan hladni 🇭🇷