Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Stari Most" je puni naziv mosta u Mostaru, pa se stoga i rijech "most" pishe velikim slovom. Nema na chemu.
Ove godine prljak nece gledat skokove
BOSNJACI NE POSTOJE,POSTOJE BOSANSKI MUSLIMANI!!!!!
Reci to onima sto su se popisali kao bosnjaci kojih je 2 miliona
Najljepši most na svijetu koji pristaje ovom gradu, samo mislim da im je previše opasan za skokove kao i Kitzbuhel za skijaše. Nije stajaća voda, pa bi možda bilo dobro da se platforma postavi na Boračko jezero da turistički iskoristimo taj biser. Sa malo ulaganja, turistički bi postao još intereresantniji.
Nema ljepseg na svijetu
Svake godine iznova odusevljavaju
Pozdrav za sve one koji se misle ovdje raspravljati na ruzan nacin o Mostaru i Starom mostu. Zabijte si svaku ruznu misao i rijec u dupe... nas normalne pustite da uzivamo u krasotama i svjetskim priznanjima! Mostar❤
@bbb na mogu... nervozna sam od prekjucer
Komsija mamu mu njegovu