Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je Bolt na 100 i 200 to je Farah na 5 000 i 10 000, svaka mu cast
Kad pade na sedzdu i predade selam meni srce ko damija :D
KOJA SRECA STO MI U ZAPADNOJ HERCEGOVINI SVI NAVIJAMO ZA NASE SPORTISTE IZ HRVATSKE. DA NIJE TAKO BILI BI OPISANI REZULTATIMA SA OLIMPIJADE KAO NASE KOMSIJE NA 23,8 % FBIH.
Brtanci me vole ko svog rođenog i poštuju kao mu.sli.ma.na jer sam uspješan i činim ih ponosnim ... A vi iz Bo.s.ne držite do sebe, razvijajte se, proizvodite i kupujte svoje, ulažite puno više u sport i bavite se (posebno djeca i mladi) sportom ... ako mislite da vas počnu shvatat ozbiljno i da vas po.litičari i vaši i strani konačno prestanu više zah.eba.vat i pravit bu.da.la.ma ...
fly Mo
Ovi nasi Muslimani rasturaju!!! :-)
Bravo brate !
Opet su dvije vise nego mi, u ovim ili bilo kojim igrama. Mi realno nemamo pravo nikome da se smijemo, ziva smo bruka. Jedva cekam da zavrse ove igre pa da gledam nase fudbalere po Europi i Teletovica u NBA gdje smo bolji.
srbi poveli 140 sportista i furali se kao oni ce nesto osvojiti, a nisu ni u top 50, hahahaha, jedva one dvoje medaljice osvojise
Strasan je, jos kad poce trbusnjake radit :D