Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas gledam tekmu je*o ga zglob nezgodno ga je izvrno, nadam se da nije teza povreda :(
Nista.. Ali najboljem cemu se mozemo nadat je 0-0 protiv Grcke. Pojma nemam ko ce namjestit lopte Vedi i Dzeki. Reko sam ovo i kada sam sazno da Mire nece igrat u prvoj utakmici protiv Grcke. 0-0 u Grckoj nije lose. Ali sada smo imali stvarno dobru priliku za pobjedu. Jesmo baksuzi.
Iskrenuo covjek nogu. Tu se uzme flasa i valja. K'o nov za heftu, dvije. Ha ya.
djeko kloc ko stijena zato se ne povrijedi pravi kloc a ovaj ko pero iz mount jakne da pljunem zahrdjace..
Pozdrav, društvo! Ispričavam se na spamanju. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim. Ne nudim vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno.
Pjana umjetnik fudbala lik u odlicnoj formi i desi mu se ovakav bed steta brz oporavak i aBd da bude spreman za Grke pa da ispali jedan proektil iz slobodnjaka tik pod precku i pobjedimo one glupe Grke pomozi BOŽEEEEE
koje ste interesdije Boze dragi isto ko da je ovaj momak rodjen za samo vasu utakmicu protiv na cista grka.Brzo ozdravljanje momku nek bude dobro uz Bozju pomoc sve drugo manje bitno.sikter bagro huliganska sto slavi utakmice uz zasipanje drugih kamenjem kvoeficijent inteligencije jednog bosanskog navijaca =temp. unutarnjosti mog frizidera.
Budi spreman maaaajstore !!
nista od Grcke
Opa bato nista od ovoga za grcku.Pisi sada odma -3..ha ja baki.
Ma amputirajte mu nogu,i mirna Bosna :)!!
Ovi zabari nam samo belaj donose!
Ne zavisimo od jednog igraca,ne zaboravi da su nam van forme Salihovic,Mujdza i Pandza, plus sad Pjanke...naravno da je hendikep i mora uticati na reprezentaciju...nadamo se samo ne presudno...naprijed momci!
Jeb*s reprezentaciju koja zavisi od JEDNOG IGRACA (koliko god je Pjanke fenomenalan) - to je sve sto ja imam reci. Razmislite malo o tome, umjesto sto ste se raspizdili svi odmah kao tetke. Sa Miretom ili bez njega - treba neko istupiti i zakrpiti rupu...inace i ne zasluzujemo da odemo bilo gdje. Jednostavno je, vjerujte.
Bolje da je njegova noga stradala nego moja. Boli me karina za Pjanica! Pun ko brod i sad ga ja trebam zaliti.
Volio bih da sam ja polomio i ruke i noge ,nego da se Pjanic povrijedi.Bez njega nismo ni pola vrijedni.Pjanic+zeljo je bolji od nase reprezentacije bez njega.Koliko smo kreativni kad Pjanic ne igra vidjelo se protiv Grka.Dzeko i Vedo bez ijedne upotrebljive lopte.Misimovic nije mogao trcati ni dok je igrao kod rusa a sad i da ne govorimo.Nek nam je bog na pomoci ako Pjana ne bude igrao.
nakon povrede nisam više mogao gledati utakmicu. sad tražim neke vijesti o povredi. ružno je izgledalo. nadam se da će se oporaviti brzo. fakat je bio u formi. ali ko je gledao utakmicu a ja jesam, primijetio sam da mire od početka nešto nije bio raspoložen za igru. stalno se nešto fatao za noge. čak je i nekoliko puta pogriješio kod dodavanja. tačno smo mu naslutili povredu