Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nema veze sa Mirkom, samo mi ovaj naslov zanimljiv... bilo bi dobro recimo da piše: MIR NOKAUTIRAO RAT :D
mirko se više ne naziva cro cap nego ga prozvali vreća za uderanje
mirko ushtasa a famijija srpska ti su najgori ko drazen arsen dedic novkovic dujmic ivanisavic prosinecki kukoc mogao bih do sutra ajde bra je onaj serbedzihja bio utekao i mira fulan bolji su ona mhuslimani oni su bili davno srbi
svaki mma borac ce da se sjeca i postuje mirkov lijevi high kick, malo koji ce dostici taj nivo
Mirko je fantastican sportista, legenda ovog sporta. Najlakse je pisati gluposti o svemu, pogotovo ljudi koji nikad u zivotu nisu napravili 3 skleka, a ne da pricam o tome da uzmu rukavice i probaju sparingovati barem 2 minute. I zar je bitno ko je ko ako je dobar covjek i sportista. Zna li iko da je bio u Sarajevu i Visokom, da je zvao u kamp i Poturka i Redjovica, Porazi su sastavni dio ovog sporta, nekad pobijedis nekad gubis. Nekome je ocito najbitnije jelli neko SR.. biin, Hr..v.a.t ili B.. ooss...nj..ak.. Dodjite pameti.
kao prvo,neupuceni bi trebali da sjasu sa ovog portala ili eto u najmanju ruka da prestanu komentarisati ovu vijest..MIRKO JE LEGENDA,A TAJ EPITET JE DOBIO PRIJASNJIM BORBAMA I ZASLUGAMA,SADA JE ISPODPROSJECAN BORAC KOJI TREBA DA SE POVUCE TO MU JE NAJBOLJE.NJEGOVA KARIJERA JE POCELA PADATI KAD SE PREBACIO U UFC ODNOSNO KADA GA JE GONZAGA NOKAUTIRAO
MIRKO SARAJEVO JE UZ TEBE BIO SI BOLJI BORAC OD ONOG DOSADNOG MIR-a
@Vuk Mirko je ckapi kao i Drazen Petrovic... otac mu Srbin a on usta.sha
http://www.youtube.com/watch?v=__7d2U9OEZg
Evo ga jedan Sarajlija: Mirko Filipovic - borac i po. Respekt. A vi svi mali nacionalisti koji ne znate cijenit sportski uspjeh, jer nemate ni \"s\" od sportskog u sebi...idite komentarisite recepte za kolače...\"nas recept je bolji od vaseg\"..i sl. Jadovi! -E pa kad ne znate cijenit covjeka po njegovoj vrijednosti, onda da vam ga suknem: Eto vam našeg Dzevada Poturka...borca na drzavnom nivou..oblijeto ko komarac oko Alistara Overema..smijesan do bola! Eto vam i nasem Adnana Redzovica..svjetskog prvaka u ŽLJ kategoriji.
Mirko u UFC-u dodje ko vreca za udaranje.
Mirko ko nasi politicari, nista nije uradio ovih godina u UFC-u xD
DJESI MIRKO SRBINE.....USTASE TI UBILE RODJENOG OCA A TI TAKO...pycko prodana
CroCop nije isti kao prije 4-5 godina, em sto je izgubio snage, želje, a najvise motiva, ni utreniran za ovaj mec jer je prihvatio ponudu u zadnji cas, nije uopce bio eksplozivan kao prije, a i ovako to nije bila neka dominacija mira. Naravno da je jasno da nije imao neke sanse. Ali sad da ga mlate ko vola u kupusu nije istina, skor u ufc-u je 4-4.
Mirko je veliki borac i sportista...cestitke