Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ P i p o hahaha drukcije bi pricao da dolazi u tvoju mahalu....pa da, nek\' komsiji crkne krava.... ako nemas sta pametno reci, cuti, bolje je....ne bih rekao da postoje glupi komentari, njih samo pisu glupi ljudi...!!!
E on je prava osoba da savjetuje omladinu. Pravi uzor za sve!
on je ceHnik, mi cemo to bojkotovat, a ako bojkotujemo, nece biti zivota na planeti, osim gdje muslimansko stanovnistvo. samo nas zajebajte, pa cete vidjet.
HA, HA, HA, ON TI JE JARANE U MINUSU 250 MILIONA DOLARA , A KAMOLI DA PRAVI HUMANITARNE AKCIJE ...
njega vodaju ko cigo mecku
Intresantno je da nema izvjestaja o svjetskom prvenstvu u odbojci (zavrsnica). Pokazite makar malo profesionalizma. Sta ima veze sto su oni najbolji. Sa ovim postupcima pokayijemo svije komplekse.
Pa nece valjda doci u Teher.. ovaj Sarajevo, sta treba da gleda kanalizaciju koja protice kroz centar.
pa normalno vraca se svojim korijenima tayson je pravi srbin
Zafalilo para pa dolazi uzeti smmrdama i posljednji zalogaj iz zvalja, hahah,koji kralj,jos usput premlati kakvog smmrdu i poyyyebi kakvu smmrdkinju sve u ime Islama brate nas.
Što ne izvještavate ljubitelje sporta o svjetskom prvenstvu u skačućoj odbojci?
@floxy lenox ga je dotukao u danima kad bi mu i mensur peljto napravio probleme... jedan je mike
Za Beograd dobra vijest,veliki majstor svog\"zanata\",čovjek kojeg je jedino dotukao Lenox Luis ali je Lenox kao mamin sin po njenom savjetu napustio box a da je ostao premašio bi Majka. Prijedlog pogledajte borbu na Youtube između Tysona i Lewisa
dolazi da prebije nekog ruznog vlaha
kralj.