Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo ni kurir ne prenosi,jadan si klixe
Umiljata mu je zena
Oduševio time što je se pokazao kao džentlmen prema majci svoje dece?! Nikad lakše nije bilo izdominirati nego u sadašnjem vremenu
#što se
ovo nije džentlmenski ovo je norma...
OŠTRA IZJAVA Frank Lampard: "Mislim da očito možemo vidjeti kako FIFA mrzi Ronalda. Ne znam kako je Ronaldo uspio osvojiti pet Zlatnih lopti u ovoj korumpiranoj FIFI. Njegovih pet vrijedi kao 50, jer je tu umiješana politika i možemo vidjeti kako se uvijek favorizira jednoga čovjeka, a kriteriji se svake godine prilagođavaju njemu". "Da zamijenite statistiku i postignuća Messiju i Lewandowskom, opet bi Zlatnu loptu dobio Messi".
"Za mene, Lewandowski je zaslužio osvojiti nagradu bez ikakve dvojbe. Tužno je što živimo u svijetu korumpirane FIFE". Što kažete na ovu izjavu legende Chelsea?
Ma daaaj vise idite u pm.
Posmrdice genocidna, smrdljiva, bolesna stoka.
respekt...
Trebao je džentlmentski reći da ne zaslužuje zlatnu loptu i da je prepušta Levandowskom.
i messija su tako krali pa šta sad? Mesi je imao 4 zlatne lopte dok Ronaldo 1 dok se nije pocelo sve raditi sa stigne Mesija po broju ZL. Kada je Ronaldo imao golove onda su bitni golovi, a kada ima trofeje onda su bitni trofeji, Zasto Mesi nije dobio 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju ako je zlatna lopta individualna nagrada? Ronaldo je 2013 godine dobio samo radi golove zar ne? Svake godine se menjali kriteriji za zlatnu loptu i pravili se onako kako Ronaldu odgovara
Trebao je džentlmentski reći da ne zaslužuje zlatnu loptu i da je prepušta Levandowskom.
Samo sto je on zasluzio vise nego iko. To je igrama dokazao, a statistika je jasan pokazatelj. Da je bilo pravde, bila bi mu deseta a ne sedma.
I ja bi bio dzentlmen kad bi ovakvu imao🤣
Mala je top
Najbolji ikada
Odusevljen sam, covjece srce mi krvari, divna je to osba, ovce se lkade na njega!
Messi najveci svih vremena
To je jasno ima vec 5 godina minimum. Od tada samo podebljava status.
Papucar mi je u hercegovini ne bi ni poveli
Vas ne bi ni zvali
Antonela ko zmaj