Nova medalja za našeg džudistu
0
Mekić se okitio zlatom na Svjetskom kupu u Venecueli
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Amele, napokon jedan uspjesan sportista iz Bosne...Valjda ce se diegnuti dzudo na novi, veci nico...Pozdrav i puno uspjeha!
imal ko jaci
Svaka cast Amele...!!! Ljepo je citati ovakve vjesti...!!!
Ma nije on džaba Mekić :))))
amele hoćemo medalju u londonu, akoBogda!
Cestitke Mekicu! Da li si ti sin od mog druga Mekic Izeta sa Bogusevca? Pozdravi babu ako jesi.
Svaka cast
svaka cast Amele! CESTITAM!
kako si otiso tamo, hocu i ja :D
CESTITKE I OD MENE :-)) NISAM NI SUMNJALA DA SI NAJBOLJI!!!
SVAKA CAST!!!! CESTITKE OD SRCA!!!! SAMO TAKO NASTAVI!!!
Smješi nam se prvo olimpijsko zlato :) Bravo Amele, Zmaju!
da se razumjemo mozda nismo najbolji u kosarci i fudbalu ali kad treba izmlatiti pola svijeta to ide ber problema bravo amele!
Svaka ti čast šampione :-))) kamo sreće da je više takvih pojedinaca u ovoj našoj BiH. jedino čega imamo na izvoz su propali političari koji k.u.r.c.u sviraju
Eto svi ste dobili po jedan lajk...Mekicu tebi čast...a meni svaka..xD...(salim se ) Samo naprijed kralju... Nije bilo losih komentara...da im dajem - ...ČUDO BOŽIJE...:D..
mekicu kralju :D
jos kad bi ovi nasi vrli ministri na neki nacin pomogli sem slikanja