Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno sto ovakav papak od covjeka uzima tolike pare...i jos hoce neporazen napustiti boks.....pola meceva namjesteno ,ko i zadnji...a sad fino otvoreno ....sta bi mu uradio CHAVEZ......ljubila bi mu mati sliku na banderi posle meca...
Nalog2 kakve veze ima Islam sa boksom.Ali je vjerovatno najbolji sportaš i čovjek svih vremena
uzece pare i uci u historiju boksa kao neporazeni. gdje si bio u doba tysona i holifilda bajo moj :D
sta je gaywederu
Trebao je Ziju Polju odabrat...
ovo je sve postali smiješno vidjelo ovo boksa nije kako je samo namješten prošli meč tuga :(((
Sigurno odabrao neku budalu da ga naklepa
jest naklepao bas...izvikan bokser...Pakjao je bio bolji u onom duelu ...svi su potvrdili..ali Ameri nece priznati poraz...mora njihov dobiti..ovoga je sramota porediti sa bokserima tipa Frejzer,Ali,Tajson... ono su bili bokseri pravi, a ovaj je model ..