Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebe Badr Hari trebamo zaposliti da nadgledas Ove nase glavonje od politicara! Svaka mala kradja..Batine!!
Kada Badr Hari najbolji K1 borac danasnjice ovako nesto uradi znajte da nismo sami, hvala Allahu dragom ! Hvala ti brate po vjeri !
oplodi me ♡
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa napisite Badr Hari, nije lik no name amater...
Nisu znali dok nisu na komentarima procitali :D Ææææææ nasi kvazi "novinari"
https://www.youtube.com/watch?v=FP8hhMjNa4I#t=17
Maloprije zavrsen mec pobjeda u prvoj rundi :)
gdje se moze pogledati mec
Evo pogledaj http://m.youtube.com/watch?v=XraP-zLD8ZE
San snova svake zene :D
je li mozda neko zna koji link ili tv kucu koja prenosi ovaj mec...hvala
http://m.youtube.com/watch?v=XraP-zLD8ZE
mašalaaa...
Lik je poznati kriminalac u NL.. svako malo u zatvoru...
svi koji iole prate K-1 znaju da ce ovo vise biti show nego borba,.ne mogu se porediti ova svojica...pa hari bi ga razbio ko beba zvecku sa slomljenom i nogom i rukom...ali svaka mu cast na potezu za karte.gospodin covjek uvijek bio,i najbolji K-1 borac svih vremena!!!
Jes lijep :)
pretjerao je :)
Da ga je malo pustiti u parlament...a političarima narediti da svi stave maske od Remy-a Bonjaskog :)))))))))))))))))))))))))))))))
bilo bi: "Ne gazi ga Safete" :))))))))))))))
a vidi ba naslova, isto ko da je Badr Hari neki marginalni k1 borac pa mu ne spominju ime ccc
uuuu...kako bije brad hari....
BEDANKT BROEDER!!!!
Prvo nije Marokanski nego Nizozemski, rođen je u Amsterdamu. Drugo, lik je teški kriminalac i siledžija i već je nekoliko puta u Nizozemskoj završio u zatvoru.
pod Marokanskom zastavom se bori.....a što je siledžija,što je prebio 4 izbacivača i vlasnika noćnog kluba,ma ti ljudi su takve cvjećke za nepovjerovat...
prvo nije kriminalac zavrsio je u zatvoru zbog obicne tuce a profesjonalni borci kad imaju tucu to se smatra pokusajem ubistva kao drugo pogledaj koju zastavu nosi kad izlazi u ring ne dipr SVEGA TI
Kada Badr Hari najbolji K1 borac danasnjice ovako nesto uradi znajte da nismo sami, hvala Allahu dragom ! Hvala ti brate po vjeri !