Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji fudbaler svih vremena , uvjek je bio i ostao high. A vi koji neznate o kome pricate, zalosno je to. Legenda koja jos zivi. Armando Diego Maradona, jeste li ustali.
Ma sigurno je bio napushen kad je trazio ovako nesto :)
aj kod nas u nahorevooooo
reko sam vaj ja debilni narkoman. nekad zvijezda sad kurac a vi me napadoste, treba ga kod hame u keksaru da rinta ko magarac
Hoce li iko ovom bolesniku BIGu sagradit nesto za lijecenje...
ma i ja bi trazio da mi sagrade dzenet da imam para ko on
Nemogu da svatim koga podrzava, mozakmu iprali , srcemu razvalili vidiga , nasve lici ali na covjeka najmanje.Svaka ces igroje dobro fudbal, ali imoje pare mogoje platiti dase vaspita, edukuje , nauci I.T.D.
THE KING
e jebi ga vidi se sta je sporas
To legendo,samo nam pošalji koji gram da mi šmrknemo koji ćizu da vidimo i mi cime se ti to pucas.Ajde za raju,nije to za tebe nista da pošaljes.
komentar
pozdravljam zenu
Lud frajer, tita mi. Go Armando, Go!
jebeni narkoman! najjaci je na planeti! cuj teren za mini golf?! hahahah