Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije osvojila za Rusiju, jer Rusija je zvanično suspendovana sa igara. Osvojila je sebi, pod neutralnom zastavom, što naravno ne umanjuje njen uspjeh.
Tonja
fino fino, samo ne znam sto sve moraju biti gologuze 😊😊😊😊😋
Vrti se mala ko ringišpil
Treba konsultovati Hrvate je li se stvarno kaže PyeongChang, ili je ispravno Pyongyang? 😁
Sad ce reci da je dopingovana...
ona krvavo trenira od 4.godine. Bravo...
@statebrigaba. A ne trazi od države, niti je okrivljuje za eventualni neuspjeh. Kako u pm...?
@Sticenik Mozda zato sto ima dvoranu sa ledom tokom citave godine. To mora neko platiti. Mozda zato sto ju treniraju vrhunski treneri, koje mora neko platiti. Mozda zato sto ima citav tim strucnjaka, doktora fizioterapeuta...koji brinu o njoj. I njih neko mora platiti. Svu opremu, treninge.... Zato ne krivi drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ako napisem da je slatka hocu li biti pedofil :P
@kerimkeks2017. Hoćeš! Jer nije bila na takmičenju ljepote, nego na sportskom natjecanju. Njen izgled nema veze sa učešćem i osvajanjem medalje.
Meeed je