Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li ova kucka Marc dobiti napokon neku kaznu zbog zakucavanja u druge vozace ili je spanski lobi i to sredio tatinom kopiletu !?
Rosi ima skoro 40 godina. Al je i dalje u vrhu . BRAVOOO
Rossi samo pokazuje, bez obzira koliko dugo nije prvak, sta znaci rad, upornost, talenat i konstantna zelja za uspjehom. Logicno da dolaze novi vozaci, nove tehnologije itd....neko ce vjerovatno prestici Rossija u broju titula, ali statisticki kad si najbolji ne znaci nuzno i da si "najbolji svih vremena". Primjera je mnogo boks, kosarka i sl..
haj na liniju (necemo vuć) sa mnom na M17, da te vidim sofercino :)
@asfsgsf Sprdam se, ja kad vozim cak ni traktor ne preticem :)
Ostario Rossi za ovog. Stižu neki novi klinci
VR46 kompanija na aparatima 😏