Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zestoko nagnjecenje nervnog snopa na kicmi i to na vise nivoa, za one koji ne znaju u sta gledaju. Trebao je ranije prestati.
Hajde ti meni lijepo objasni tu glupost koju si napisao, a pravis se pametan. Prvo mi objasni sta ti znaci “nervni snop na kicmi”, a onda mi objasni pojam “zestoko nagnjecenje”? Nije mi jasno zasto komentarisete i pravite se pametni o necemu o cemu pojma nemas. I jos mi reci kakva je ovo snimka samo da znam. Hehe! Pametnica mala!
@Shrekspir Meni nije jasno ni kako je uopće mogao i ranije skijati s ovakvim diskovima, znam čovjeka koji se ne može pomjeriti s puno manjom protuzijom
šteta, a meni kao laiku slika ništa ne znači.
buraz, ne moras biti ekspert da vidis da se covjek iskrivio ko paragraf
Strašan problem. Ko nije doživio, ne zna kakva je muka.
Ja ne znam kako lik normalno hoda uz ovakvo stanje diskova 😱
Alpsko skijanje je apsolutno nezdrav sport. Sa 16 godina sam slomio ključnu kost na skijanju. Alpsko skijanje izaziva adrenalinsku ovisnost koja vas tjera da izazivate samog sebe. Ja sam dobro prošao jer sam se poslije 6 mjeseci oporavio ali i skinuo s te ovisnosti. Ako želite uživati u čistom zraku i na snijegu postoji bolji načini. Alpsko skijanje uništava koljena, kičmu a i opasno je po život.
rekao bi Alan Ford:bolje otići u penziju kao milijunaš, jer kad si osuđen na BiH penziju, džabe ti i najjači išijas na svijetu....
Sad pravac mješalica.
Neizlječiva bolest Belajbega
Nije ovo prava bolest
Nekom izleti, nekom ne. Nekom uleti.
garant golih leđa dizo vreće cementa
jao tuge