Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-- pronađen mrtav na dnu bazena PA jel bazen bio prazan, obzirom da je zima ?? Treba te stavri uvijek provjeriti prije a ne nakon skoka !
morebit da je pjan ili drogiran skoćio u bazen il je skoćijo naglavu ada nije bilo vode u bazenu
U USA su svi nekog porijekla pa ipak kad se bre za tu zemlju kaze se da su USA ... Balkaci bi da prisvoje bilo sta i na bilo koji nacin. Covjek rodjen zivio i borio se za Austriju koja mu je ocito bila domovina i ko je uopste cuo za njega ikad?
Lahka mu zemlja bila i da mu bog dusu prosti.
LAHKA?
Što si skako skako si
Zašto i za Bakira ne kažete da je srbijanskog porijekla, kad on to prema vašoj doktrini i stanju uma jeste? Nek je laka zemlja ovom nesretniku.
@neednolog Ako i jeste Srpskog porjekla vidis da ga je to stid i sramota, tako da nemam pojma zasto se to potencira da je Porjeklom Srbin ako se toga stidi.
@teratekt Pokojnika nije sramota vec je rođen u Austriji. A biti Srbin je čast sinko.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neka mu je lahka zemlja..manite se morbidnih komentara
Ne vrijedi.....Toliko ima bolesnih ljudi.....
Pitanje iz gramatike: da li se kaže lahak ili lagan?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)