Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Larisa, svaka cast!
Proteklog vikenda najbolja bosanskohercegovačka sportašica Larisa Cerić osvojila je prvo mjesto na Evropa Openu ... I "vec" u utorak objavljena vijest na Klixu...u drugim medijima nemaju ni pojma..al' znaju da je tetka od jednog manje poznatog britanskog pjevaca Steev-a kupila psa, I dala mu ime Fally ?!?!
BH realnost na zalost
...mozda da je sibicarka, a ne Travnicanka, objavili bi na vrijeme. Zato vrijeme znamo ko je sve rezbario papinu stolicu i koja je specificna tvrdoca iste.