Olimpijski komitet BiH odlučio
3
Larisa Cerić i Damir Džumhur bh. sportisti godine
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu vjerovati da u drzavi nemamo boljeg sportiste od Silajdzicevog stranackog manekena koji je osvojio 2-3 lijeva Challenge turnira. Pa nije ni cudo sto nam se svi smiju.
Ovaj Crnogorac je dojadio i Bogu i narodu. Nema izbora sportiste bez njega. A Damir Dzumhur, to je suvišno komentarisati, Osvojio 5 lijevih turnira čiji ukupni nagradni fond nije ni 5000$. Smiješno.....Džeko,Teletović,Pjanić, svi ispadoše lošiji od Dzumhura.
A sta je sa Radjinomk cerkom ona je bila na Olimpijskim igrama u Londonu kako tata nesto nije opet slagao
Branu Crnogorca za predsjednika svih saveza u državi. Taj čovjek je zaslužio. Pobjegao je 93 i ostavio jadnu djecu u Jablanici. Grobada od ČOVEKA.
Odveo nas je prije svega Maestro Aco sa svojim pristupom, a onda kompletan tim a ne tvoj miljenik sam. Ok ako se ti lozis na nj al budi realan
Jesil čuo da postoji Sarajevo, kopitaru sokolački?
Ovo je sport a ne kladionica papane
Idi lakiraj nokte papanko
@kosarkas,to je dovoljno da se prica po kafanama ali je pitanje STA JE OSVOJIO OD REZULTATA???prvenstvo cega;svijeta,evrope,mediterana,olimpijada ili mislis da je dovoljno ucestvovati jer se nema bolje...
@RS teska srca moram priznati da si upravu. Po ovom izboru ispada da BiH ne predstavlja ni jedan sportista iz Republike Srpske. A koliko mi se cini ima dosta sportista iz RS koji nastupaju za BiH, ali izgleda da ih niko nikad ne zeli i nece ni da spomene, a kamoli da nagradi. Sramota. Upravu si nazalost.
Kod nas će vjerovatno biti Neven Subotić, jer Marko Marin nije u formi ove godine.
pa ljudi moji,gleda se ko je iz nista nesto napravio a to je sigurno tenis koj fakticki nista nema a mali se gura i probija bez nekih ogromih uslova.zasto da nebude sportista godine ,kad znamo da trudom i zeljom bez podrske drzave osvaja pa barem te challang turnire...nije mala stvar mlad je mozda dogura u to 100 ubrzo.
Morel Cerićka kakvu haljinu obući ili vazda mora nosati sako tene pantole na peglu i sl? Da barem skontamo da nije Laris već Larisa.
bosanceros, Mirza je bio najbolji strijelac kvalifikacija i reprezentaciju odveo na Evropsko prvenstvo i to kao prvoplasiranu u grupi. Izmedjuostalog. Osim toga bolji je od svih veceras nabrojanih. Zar ne?
kosarkas,sta je mirza tele osvojio u dresu bosne da bi uopste bio pomenut?????????????????????????????????????????????? prvensto gorazda se ne pika hihihih
Svi smo mi Potur, samo nismo svi Nermin.
nacija,prodana za veceru i saku pilava hihihihihihi