Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njoj trebaju treneri, fizioterapeuti, ugovori o stipendiranju... Opet se ništa ne radi kako bi se ovaj biser zadržao u BiH. Opet se dijeli neka jednokratna pomoć kao nekoj ubogoj sirotinji.
Svaka čast Lani i Lana je još u uvijek dijete sa ogromnim potencijalom i perspektivom, kakva je naša "država" i koliko je spremna ulagati u našu djecu nebi me iznenadilo da za par godina nosi zastavu Hrvatske na OI.
Visi što se okupljaju....šta je talenata bilo i propalo zbog neuslova.....TAKO MOJI MINISTRI I U POSLJEDNJE 2 3 GODINE BOKSERA,TEKVANDO, KARATE,ATLETICARA I DIJECE PROPALO I OTIŠLO ....SRAMOTA.
Je li istina vecina sarajlija ne zna plivati, a pogotovo zene? To pitam jer sam nedavno na jednom forumu citao raspravu nekoliko sarajlija.
Ne bi rekao za sarajlije, to su prije srbi. Oni su poznati po tome sto se ne vole kupati u bilo kojem obliku
PravoslavniTurci Sinko moj nemoj da te utusim u lavoru. Pa sunce vam vase, pa plivati ne znate, a ocete nekakve medalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledam njen intervju na Face TV kod Senada i kako kaze da je ponosna sto ce predstavljati Bosnu i Hercegovinu i da ne planira nigdje ici. Jako pozitivna cura, zelim joj svu srecu
Pozdrav iz Mostara, pa ja zivim u Mostaru , moj Mostar je u mojoj hercegovini.....neka izdajice igraju za susjede i komsije makar....samo neka solportasi trce , plivaju, igraju za naš mostar nasu bih.....volim domovinu drugu nemam
sve njoj treba pomoci
Mladost, potencijal, uspjeh, život. Sine njihovo obećanje je tebi pasoš za Madagaskar Živi bili pa vidjeli