Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodosao u najbolji klub na svijetu: F.C Barcelonu!
Želite isprobati nešto novo, nešto drugačije, nešto inspirativne prirode i pobjedničkog duha? Ako želite sve to, onda se nalazite na pravom mjestu! Budite odvažni i proučite našu stranicu koja je plod dugogodišnjeg rada i odricanja. Samo odvažni su pobjednici, budite pobjednici uz nas! Sve je priloženo na blogu i sve što trebate znati napisano je na blogu. Toplo se nadamo da vam je dosta više lopova i prevaranata i mainstream kladioničarskih servisa i usluga. Zato smo tu za Vas, da vas učinimo sretnim na dugoročne staze dugoročnom zaradom na potpuno novi diverzijalni način! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)++
Cudi me da barcina poznata skola fudbala kojom se toliko ponose vec par godina ne daje niti jedno veliko ime.sve sto barca radi zadnjih godina je isto sto rade i ostali veliki potrosaci....kupuje.
Farselona!
Igram u jakom klubu,zasluzio Sam poziv!!!!
Pa kad trazite zamjenu za Puyola nemojte onda traziti doslovce fizicki istog lika kao Puyola.