Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izdaj knjigu kralju, kako cijeli zivot prditi u shishu?
Ma on je meni legenda
Pa imal link na snimak medvjedi jedni :/
Novo zrtveno janje nakon Michaela Jacksona da se Americi i Svijetu zamazu oci o stvarnim desvaanjima u politici.
Rekla osoba koja je vidjela kameru koja je trebala snimati intervju. Meni to tako izgleda. Suplja propaganda, zamjerio se nekim glavonjama opasno.
Koliko li je dobio para za ove suze i scenu od Oprah?
..tipicni jenki..kakvi sportisti takva i drzavna politika..dvolicni i licemjeri..
ebote Senad...jesi našao relevantnu osobu za primjer...obicna budaletina Senadu samo daj nekakvu ženu da je lupati svaki dan povazdan....pa ces vidjeti sto ce Senad vise tabanati ko ludak po svijetu....nego ce se ženi uz dupe priljepiti...sperma je cudo, kakve inekcije!
de ne rise, nas senad pjesaka razgulio iz bosne u saudijsku arabiju...daj i meni doping inekcije u guzu pa ces da vidis sta ja mogu...ha ja.
on je bio i ostao odlican biciklista, koji je svaki dan na treningu prelazio 400km(da-dobro ste procitali-400 kilometara!) da bi mogao biti na Tur de Fransu! Sta vi mozete osim da lupate po toj tastaturi i ispijate kafe!?
eto svima "crno na bijelo" da je doticni obicna varalica...sramota brate! ko se udara eritropoetinima ima snagu za trojicu..svi znaju koji EPO koriste! za 4 sata se ne moze vise detektovat u organizam, a ucinak skoro nadljudski!
On je samo zauzeo mjesto istinskih legendi koje sada nezasluženo čame u zaboravu.
koja šuplja, da nije ovaj armstrong porijeklom iz bosne
"potvrdila osoba bliska produkciji koja je svjedočila snimanju intervjua" Al u ku­rcu, ovo je naštimana vijest i vjerovatno će i emisija biti isječena tako da on ispadne kriv. Židovski lobi.
e sada si se upiskio...svi sponzori, Tour de France, itd, ce traziti svoju lovu nazad... a to je mnogo para.
A šta je sa njegovom karijerom u triatlonu ?? Malo to istraži pa napiši koju...