Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saran je upravu,nema vrhunskog rezultata u biciklizmu, a i usportu inace bez dopinga,armstronga nisu nikad uhvatili da se dopinguje nego ga je otkucao kolega nekoliko godina nakon zavrsetka karijere.prije nekoliko dana i cuveni njemacki biciklista ulrich je izjavio da se takoder dopingovao,jer bez dopinga mogao bi se samo takmiciti u amaterskoj konkurenciji.da razjasnimo lens armstrong je najbolji biciklista svih vremena ,u njegovo vrijeme, ai danas svi,ali apsolutno svi u to mozete 1000% vjerovati su se dopingovali,od prvog do dvjestotog mjesta,on je pobjedzivao zato sto je bio talentovaniji od ostalih.samo potpuna budala moze vjerovati da se u sportu ne koristi doping.fudbaleri su prije 15 godina trcali u prosjeku 3- 4 kilometra po utakmici, danas trce od 10-12.da nisu mozda danas fudbaleri neki vanzemaljci,u sahu u streljastvu se koristi doping a nemoli u fudbalu kosarci ili atletici.
Picka sada zeli da oblati sve pobjednike. Dajte meni sportsku prehranu, platite mi, dajte mi dobar bajs i uzecu tour
koji kreten....
Ameri su jako dobro znali ko koristi a ko ne. Eno pogledaj sestre Williams, od steroida izgledaju ko transvestiti, međutim pošto se doping organizacija nalazi u Americi onda se svi prave ludi.
Jedne godine nešo bude zabranjeno, a već iduće ne (vrijedi i obratno). Tako da je poprilično relativno, pogotovo u biciklizmu koji nalaže nadljudske napore, jer pojedini biciklisti učestvuju u sva tri gran tura (Giro, Tour i Vuelta). Znači u prosjeku 20-tak dana po cca 200km, a sve za 3-4 mjeseca. A dobro Armstrong je bio previše ofiran, hajd jedne godine ponekad, ali 7 puta za redom, pa to ni kod nas ne bi prošlo. :)
Frajer je pravo glup... To je isto da ja kazem: "Nije moguce zaraditi milion za 5 godina, odoh ukrasti iz banke"... Cilj vrlo cesto ne opravdava sredstvo, jer da je tako, zatvori nam ne bi ni trebali... Armstrong, SJEDI 1 !
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
Kako znas kad nikad nisi probao bez dopa
ma svi oni koriste nesto, nema teroije da ljudski organizam moze izdrazi toliki napor, pa po citav dan pedalaju ko konji