Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenirao sam je blizu 2 godine i jako je dobra ...naucis dosta slabih tacaka na tijelu o kojima pojma nemas a bez ikakve velike upotrebe snage mozes neutralisati protivnika...zanimljiva je vjestina..koga interesuju borilacki sportovi moze se bar godinu dana ubaciti malo imace sta i nauciti sigurno..
uvijek su mi bili smiješni ovi što fol treniraju nešto i dokazuju se u idealnim uslovima. ne zanosite se, ništa od tog što vas uče ne vrijedi na ulici.
Ma pola ih se ne bi od noza uspjelo odbraniri, jedno je na treningu kad te ovaj bocka stapicem, a sasvim drugo kad ti narkic izleti iz mraka s bajonetom.
vrijedi jarane al možda 30% i to ako si snalažljiv... al kad budeš zatečen i strahulja uhvati, a Bgm i nečija "kamena" podlaktica ispod vrata, kurkonurko ćeš se ovako otet' :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srklet je najbolja odbrana, kad te "huja" uhvati mozes sa svakim izaci na kraj, osim metka naravno.
Slazem se, da je od brda odvaljen ima flasa za civericu :-D
Bitno je znanje, a ovo je itekako korisno znanje.Kada te neko napadne nije ti važno porijeklo Krav Maga već to da se znaš odbraniti a obzirom u kakvom vaktu i prostoru živimo, ovo je adekvatan odgovor na to. Bravo momci, ne možemo svi hodati sa utokama niti borove čupati snagom,a i za borove ima slabinska tačka gdje malo kucneš i bor pada...
Cuj razvijana u periodu od 40 godina. Pa samo klixovi priglupi novinari mogu ovako nesto napisati . ostali borilacki sportovi razvijani stoljecima pa nikom nista,a eto ovi za 40 godina napravili cudo...
Samo je jedan kralj borilackih vjestina - bruce lee
sve je to lijepo al na papiru i slikama...utokA najbolja samoodbrana,
Bilo bi dobro kada bi ova vjestina bila obavezna za prijem u policiju a ne da primaju one krkane ne vide stopala od stomaka i oni mi se brinu o redu miru
Ne vidi u ruci ono kroz sta pisa.
Hahahahaha ovo je cisto prodavanje muda pod bubrege
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Preko grafita nam šalju podsvjesne poruke, da se udružimo protiv Arapa...