Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drustvene mreze su mentalna bolest. Prije par dana gledam objavu svog poznanika, otisao je u hotel na kafu, oznacio lokaciju i naravno slikao to ali tako da se na stolu pored kafe vidi kutija Marlbora, kljucevi Audija i Lacoste patike na nogama. Covjek od 28g koji treba da je ozenjen i ima djecu ili bar planira porodicu razmislja o tome kako da pokaze kakve patike nosi. To nije nivo razmisljanja ni djeteta od 10g vec mentalnog bolesnika.
@SHOTMAKER e eto nek si mu ti pametan rekao sta on treba da radi sa svojim vremenom i sa svojim parama. Svoj posao ba!
@SHOTMAKER bitnoj da se zelena, crvena, plava il' pak bijela dvojka vozi. Zivi u kuci od crvene cigle na kojoj nema prozora i stolarije na drugom spratu. Da se ide na koridu, gdje se naravno vode i djeca da vide pi*ke od tamo neke plesacice (argo niskoplacene uciteljice, iz manjeg entiteta), da se slusaju kalesijski zvuci, il' pak gusle. I po vrh tog da se ode u Zenicu i vice, "Bakire! Bakire, Sebija!"100x...sa energijom epilepticara koji treba da dobije napad astme.
kad pogledam samo koliko spanska fudbalska liga trosi milijardi, a u bolnici nemaju maske i rukavice... tuga me uhvati...
KLIX-ovi internet ratnici ne znaju pozadinu obraćanja pudle zvane Ćoki,to je Partizan!Siguran sam da se i pošteni zvezdaši stide ovog ćoveka,naravno,sramota ih je da priznaju.PARTIZAN ŠAMPION!!!
Čovjek je u pravu, Hana Hadžiavdagić želi da ovo traje.
Ukidaj Hanu sa FtV
Nije mi ovaj gospodin simpatican,ali bih se mogao sloziti sa ovim.
Svu poganstinu i svaki vid nemorala,počevši od pedera pa i novonastalu masovnu pojavu influensera treba istrijebiti i onda ćemo postati zdravije društvo u skladu sa prirodom kako nam je propisano.
@Sarra hajde Führer, reci nam koga još sve treba istrijebiti? I šta znači istrijebiti?
Pa recimo da je ona mala Greta,iako meni antipaticna,ako ćemo po teorijama zavjera i upravu.Kad se obratila čitavom svijetu i rekla:"Svi vi puno pričate a svijet vam gori.Ipak,green org je pozitivna za zdravlje svakog covjeka koju ona pretst.
@Sarra Greta je isto influenserka, samo što pažnju privlači na drugi način. Bolesno dijete.
to je i moja teorija...
Fox udara zrak sad hahahaha
tebi treba generalka covjece,gdje ti zivis
Jesu više smorili ovi jadnici koji u nekom sportu imaju katastrofalnu sezonu i forsiraju priču da se sezona treba ponišititi. Jadnici napaćeni. Nove sezone nece poceti dok ova ne zavrsi, makar se nastavila za pola godine. To je potvrdila i UEFA. Kome smeta, neka plače.
@debolanakaunt UEFA vec sutra moze donijeti odluku o prekidu sezone I proglasavanjem prvaka onih koji su trenutno prvi na tabeli,to je samo pitanje dana kad ce uraditi,zdravlje je vaznije
Muđa na aparatima
Srbija je puna idiota.
A šta si ti sad nego "influenser"