Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOSIPE, JOŠKOOOO, LJUDINO NAŠA!!!
"Ova zemlja nije djeljiva sa tri, i vas nacionalizam nije moj patriotizam..." Vratio se Valter :)
Ja se iskreno nadam da ce Hrvati konacno shvatiti da je njihov grunt Bosna i Hercegovina. Volite Hrvatsku i koristite sve beneficije koje Vam ona moze dati (drzavljanstvo, itd.) ali nemojte se odricati Bosne. Vase djedovi i pradjedovi su su bili ovdje. Nemojte dozvoliti da izgubite grunt Bosne i gradite je sa ostalim narodima koji ovdje zive. Sta bolje moze uraditi jedan Hrvat za svoj narod (ako vec tako moramo postavljati stvari) nego da uradi ono sto je ucinio Josip. Sa ponosom reci Hrvat selektor reperezentacije BiH. Time je sigurno vise doprineo polozaju svog naroda nego da je otisao u Hrvatsku i tamo bio neki selektor. U suprotnom cemo imati situaciju da ce se vremenom svi iseliti i izgubiti svoja ognjista. Ja kao Bosnjak to ne zelim. Ziv tinama bio Josipe i bio primjer svim ostalim Hrvatima u BiH.
Mi se ne odričemo Bosne. Kao što si rekao oduvijek smo bili ovdje i nadam se da ćemo uvijek i biti. Problem je što ne razmišljaju svi kao ti, oni nama nameću nešto što ne želimo, nazivaju nas Bošnjacima katolicima, a onda se kod pojedinaca stvara bunt koji dovodi do onih scena iz Tomislavgrada. Ako ja kažem da sam Hrvat, ne znači da ne volim i ne navijam i za BiH. Naravno i s naše strane ima i previše "bisera", ali nadam se da ćemo u budućnosti živjeti u slozi.
@Andy ima i u tome istine, ali najbolje je ne obazirati se na provokacije. Ono si čime se osjećaš :)
Bravo majstore!!! Ipak se i ovoj zemlji isplati biti fin, posten, predan i vrijedan...nije sve u kriminalu...TI SI ZIVI DOKAZ TOME! Svako dobro u daljem radu...
BRAVO JOSIPE SVAKA CAST BRAVO
Da vidimo i taj vitez, da vidimo bosanske zastave a ne tamo neke lijeve
duboki naklon gospodine Panđa
Puno sam stariji od tebe, veliki treneru ali cu doci da te pozdravim. Zasluzio si to svojim uspjesima, izjavama i nenametljivoscu.
Sad ce se mahati hrvatskim zastavama :)
Svaka cast
Njegova je zasluga - g o l e m a ...
http://www.***/clanak/9587604/sport/Navija%C4%8Di%20%C5%BDelje%20ljuti%20zbog%20odluke%20sudija:%20%C4%8Cestitamo,%20polo%C5%BEili%20ste%20geometriju
dobar ti link jarane.