Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko so imalo razumje u kosarku zan da je ovo istina ... ali to ne znaci da je Musa loš nego da treba jos da radi na sebi .
A Jure Zdovc i ti si igracina bio u pm.Mali Musa idi odatle za Portland Oregon i razvaljuj sa Jukom,pusti te levate.
das mu loptu u ruke, kazes mu igra sine i trosi nemilice. on uzme loptu 30min i zabije 30pts. od tih 30pt, sa slobodnih bacanja zabije 15pts jer je izvukao 10 faulova na sebi. tih 10 faulova je ujedno 2 igraca po 5 licnih. ili 3 igraca po 3-4 licne? ne igra odbranu? igra igra, itekako igra odbranu. zasto je petrovic bio najbolji? jer posalje svoja 3 cuvara na klupu. nema potrebe da ih cuva, sami ispadaju iz igre.
@saim_adka Losa odbrana je ono zbog čega Petrovic dugo nije u NBA nista pokazivao. Ako dajes 30 koseva a protivnik preko tebe da 40 koseva, onda je bolje ubaciti u igru Drvosjecu koji ce dati 10 koseva a propustiti preko sebe samo 5.
@KrajisnikPrgavi Pa ima i drugih igraca ? Gledaj u nekim timovima samo centar igra odbranu pa su opet uspješni jer je centar strašan, gledao sam Musu i ne vidim kako to da neko preko njega daje 40 poena ? Ako je neko dobar šuter može da da 40 poena preko najboljeg centra to je samo kontestiranje šuteva a Musa to radi?
ko gleda tekme zna o cemu govori trener
Nije ni messi nesto u odbrani
pa ovo je kosarka nije nogomet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bih dao jedan savjet Musi a to je"ubaci veceras 40 poena"
Nek ga Musa tuzi za seksualno uznemiravanje i mobbing na radnom mjestu.
Ovaj glupi Austrijski konjušar pojma nema o košarci.... Dok je trenirao Bosnu bili su rupa, nikakvog pomaka u igri nije donio...zato je na kraju dobio i otkaz... svakako na kraju sezone Musa ide na draft...trebao bi biti u prvih 20 prema nekim najavama, bilo bi super da ode kod Nurka i Damea...sa radom u NBA, ZA SEZONU BI IZRASTAO U VRHUNSKOG SG/PG...
popusi ga zdovce
divan način da pred odlučujuću utakmicu podigneš voljni momenat kod jednog mladog igrača... kao /odbrambeni/ igrač Zdovc je bio sjajan, kao napadač potpuno bezopasan; umio da prevede loptu preko pola i to je to /zato je i ulazio da bi, kao i Mutapčić, odradio "specijalne" zadatke/, kao trener - nako, a kao strateg - nula idiot