Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko mu treba da ljubi tu ruku ili sta?
Da mi je neko 2001 rekao da ce denver, milwaulkie i memphis biti najbolje ekipe smijao bi se :D Zato je NBA izgubila čar, nema više onih rivalstava velikih gradova Bullsa, Lakersa, Knicksa, Celticsa, Detroita...
Pojma nemas osim Lakersa i Celticsa ni jedan drugi klub nema nikakav kontinuitet ..
Regularni dio ne treba ni gledati. Od pola sezone kalkulišu,namjerno gube utakmice i rezervaciju za bolje pikove na draftu. Totalno neregularno takmičenje,ljudi otvoreno priznaju kako namjerno gube mečeve,pa to nema ni kod nas.
Sad ide sezona cvaraka,rakije i Baje Male Pichke....