Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, zasluženo. Ako ćemo se upotrijebiti taktiku svojatanja, koja je uobičajena u ovim krajevima, možemo slobodno reći da je Dragič prvi Bosanac na All Star utakmici. I treba to medijski adekvatno popratiti.
Bravo Dragicu, potpuno zasluzeno.
Dragic je strasan igrac. Imaju Slovenci dobre igrace pogotovo sad Doncic.
Slovenac iz Zvornika!
"- Stric živi u Srbiji, deda u Republici Srpskoj, tako da nas ima svuda. Skoro svake godine posle NBA sezone, kada imam vremena, idem u Požarevac i u Zvornik. Ove nisam mogao, jer sam odmah otišao na pripreme reprezentacije Slovenije. Nadam se da ću sledeće moći da ih posetim." Krv nije voda.
@Pixy otac je iz Zvornika. Majka je Slovenka, a Goran rođen i odrastao u Ljubljani.
Slovenac je isto onoliko ko onaj "lajsna" sto pjeva na Grandu. Dragic brat Srbin. ;)
@TheSupervisor mitomanija na najjace-svi su srbi,hihihihi,jesu kad bi se lagalo,nego kako to da su Hrvati imali prezimena 200_godina prije od srba,a sad odjednom svi srbi? A da ne govorimo da ste i vi prije raskola bili katolici!
@burek1od1sira Mozda Srbi i ne postoje ali ovaj po ocu nije Slovenac sigurno. Nego kakve veze ima da li je neko katolik ili pravoslavac? Jedno je vera a drugo nacija.
Slovenac je isto onoliko ko onaj "lajsna" sto pjeva na Grandu. Dragic brat Srbin. ;)
nadam se da cemo na svetskom prvenstvu imati priliku za revans protiv evropskog prvaka Slavonije
Vi iz šumske i možete na svjetsko prvenstvo al samo protiv Slavonije u ispijanju čokaljčića
@@vezirac@ ne znam o kakvoj sumskoj baljezgas al nije ni vazno..vaznije je da dobijemo priliku za revans sprocu evropskih prvaka.Sve imam neki utisak da oni nisu bolji od nas..naprotiv.Cenim da smo bolji za barem 20 poena ako ne i vise al videcemo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)